Nektek nem lenne kínos, ha ezt hallanátok vissza az apósotokról?
Nekem kínosabb lenne, hogy az apám egy pletykás p.öcs, mivel genetikailag és érzelmileg is közelebb áll.
Megkérném, hogy fejezze be a mondókáját, nem vagyok kívancsi a falu szájára.
Nem érzem magam semennyire sem az apósodhoz, akiről azt se tudom, hogy kicsoda. Inkább a magadfajtától (ideértve az apádat is) érzem magam nagyon-nagyon távol.
Kicsit túlértékelted a hozzászólásom, de tény, hogy nem kedvelem a szarkeverőket, a mindenkibe saját elképzeléseiket belevetítőket (te pl. pont ezt csináltad, amikor azzal jöttél, hogy bármi közöm lenne az apósodhoz), a pletykás embereket, a feszültséget feleslegesen gerjesztőket, na meg azokat, akiknél előbb élvez prioritást a látszat és az erdektelen emberek véleménye, mint a legközelebb állókkal való harmonikus kapcsolat.
Kérdező már ne haragudj de te itt kevered amit nem kéne és mikor valaki felvázolja neked hogy ez mennyire etikátlan akkor még te akarod itt osztani az észt? Mert ha te osztod hamar elfogy ám.
'ilyen szavakat használ ismeretlen emberekre?'
nem te írtál ki ide ismeretlenül egy kérdés hogy szapuljuk az apósodat? hát benézted mert nem mindenki tolerálja ezt a fajta viselkedést. visszanyalt a fagyi.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!