Miért csinálja ezt az anyósom?
Akkor leszek én a gonosz meny, de határozottan le kell állítani.
A néha 5 perc belefér meg szerintem nem igaz. Miért kéne minden nap beszámolni mit csinálnak?
Én is nagyon utáltam, hogy éppen valamit csinálunk és csörög a telefon. Minden nap. Vásárolunk, anyuci hív. Filmet nézünk, anyuci hív. Főzünk, anyuci hív. Intim pillanatban anyuci hív. Szinte úgy éreztem része a mindennapjainknak.
És a gáz, hogy percekig egymás levegővételét hallgatták, mert mondandó nem volt. 😄 De ha nem vette fel, akkor addig hívta, amíg fel nem vette vagy volt, hogy átjött (akkor még pár utcára laktunk).
Szóval szerintem igenis zavaró a "csak" 5 perc. Ha nincs semmi mondandó, felesleges telefonálni.
Nem a férjére panaszkodik, te egyszerű, hanem az anyósára.
Amúgy anyum dettó ilyen és még csak nem is nyugdíjas. Annyi különbséggel h ő 'Csák' messengeren írogat. Marha zavaró h percenként hallom h csipog a mobilom, kikapcsolni a munkám miatt nem tudom. Ha szólok neki akkor kb egy hétig csend van, utána indul előröl. Mentségére legyen mondva h elég messze lakunk egymástól, 3-4 havonta látjuk egymást.
Anyósod egyedül van? Társaság kellene neki a sajat korosztályából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!