Kit mennyire zavar anyós/após igénytelensége?
Azoktól kérdezem akik együtt élnek vele/velük.
A többiek válasza számomra értékelhetetlen.Köszi!
releváns jelentése
A tárgyhoz tartozó, idevágó; fontos, lényeges, meghatározó.
A gyengébbek kedvéért 😉
Mellesleg lehet arrogáns vagyok,és?attól még lehet válaszolni😊
Ha már így dobálózol,véleményem szerint az tud releváns valaszt adni aki átél hasonlót vagy épp pont ilyet...
"anyós élősködik rajtuk, vagyis ő lakik náluk."
Utolsó!
Neked meg a gondolkodás nem megy!
Az élősködés nem egyenlő azzal, hogy kié a lakás.
Csak megjegyzem halkan, hogy ha a kérdezőé lenne, -ezzel a stílussal- már régen kirakta volna az anyósáékat.
(Bár én ennek a hárpiának még a szomszédja sem lennék.)
Após jó ember, mindig rendet tart magakörül de amivel kikerget a világból az az étkezés s az álság. Gyengébb napjaimon már tudatosan nem eszem vele együtt, hogy kioktat ha iszom vizet, ha nem egyenes háttal ülök, ha nem válaszolok mert étel van a számban s nem bír várni, különben is ezt meg ezt falun 60 évvel ezelött nem így csinálták. Folyamatos megjegyzésel kritizál mintha legalábbis kézzel ennék szerinte.
Mindene a kultúrált étkezés ha de õ laza természetességel kapja ki a protkót cuppogó hangokkal amitõl majdnem hányok.
“Már bocs,de nem mi lakunk a nyakán,hanem ő élősködik rajtunk...”
Ezt én nem tudom máshogy értelmezni, mint hogy nem ők laknak anyósnál. Vagy kérdező hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!