Ti hogyan ráztátok le, amikor unokát akartak?
Figyelt kérdés
A párom szülei mindig kérdezgetik, hogy mikor lesz végre gyermekünk, unokájuk. Mindig azt mondjuk, hogy még nem jött össze, nem merjük bevallani, hogy nem szeretnénk még.
Kinek volt már hasonló esete? Ti hogyan reagáltatok az eféle kérdésekre?
2018. aug. 30. 23:17
11/16 Metionin válasza:
Én tájékoztattam anyóst hogy foglalkozzon a saját méhével, illetve hogy ha ennyire gyereket akar akkor szüljön ő. Bár ő lassan már klinikai eset, gyerekcuccokat vesz és azokat mutogatja ha odamegyünk.
12/16 anonim válasza:
Fú, egyik barátom anyukája ilyen, már betárazott babaruhákból, hogy "majd ha jön az unoka"... 26 éves a fia, esze ágában sincs még csak kapcsolatban lenni se, nem még hogy házasodni, gyereket vállalni... :DD
13/16 Metionin válasza:
Anyósom gyerekkönyveket vesz meg plüssöket és állandóan számunkra vadidegenek gyerekeit mutogatja és azokról beszél..
14/16 anonim válasza:
Itthon anyu kezdett el mindenféle babaholmit venni. Tesóm nagyjából 20 (L) volt, egy hosszan tartó (akkor már 2 éves) kapcsolatban volt, amit a szüleim romba is döntöttek az eljegyzés után (akkor tesóm már 24 éves volt). Nálam akkor kezdték, amikor én is körülbelül 19-20 éves voltam. Akkor még csak párkapcsolat sem volt a láthatáron, de azért erősködtek. Jelenleg van egy közel 1 éves párkapcsolatom, amikor ezt anyu megtudta, megint elkezdett babaruhákat nézegetni. Kerekperec megmondtam neki, hogy ha valamit mer venni vagy utalgatni rá, akkor azokat a dolgokat kifogom dobni egyből. Talán meg is nyugodott, de úgy érzem kellett neki ez a kis fejmosás, mert a barátnőmnek egy szóval nem említették ezeket. 23F
15/16 anonim válasza:
Nekünk már van egy fiunk. Nem tervezünk több gyereket, persze ayósom nem állhatta szónélkül, hogy kell egy ksitestvér ésatöbbi. Mondtuk, hogy nem lesz és kész. Amikor folytatja, akkor azt szoktam mondani, hogy, ha nem akartunk volna egyáltalán gyereket, az is csak az én és a párom döntése lett volna, senki másé. Felnőtt emberek vagyunk, saját akaratattal, tessék elfogadni, hogy ebbe és semmi másba ami a házasságunkkal kapcsolatos nem lehet beleszólni.
16/16 anonim válasza:
Nem szükséges őket lerázni, mert legalább ezen a téren vannak annyira intelligensek, hogy nem dumálnak bele. Ha bele merészelnének szólni, többé nem mennék oda, csak ha felfogták, hogy semmi közük hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!