Lehet kezelni hosszútávon, hogy nem akarok beszélni az anyósommal?
VAn olyan gondod, amit meg tudsz oldani magad?
Sírtál azon, elhagyd-e a párod, ha nem kéri meg a kezed. utána menj-e külföldre, maradj-e vele külföldön... Nőjj már fel így 30 felett...
Lehet nem válasz a kérdésedre, de hátha segít a nezopontodon. Ateistanak neveltek, nem vagyok hívő. A novérem kesobb megkeresztelkedett, és mikor gyermeke lett, felkert keresztanyanak. Én nem vagyok hívő, de elvallaltam, mert neki fontos volt. Egyebkent nem tudom, hogy van most, de nálunk érettségi tétel volt a Biblia. Ateista szülők gyermekeként kb halvany fogalmam sem volt a vallásról. Szerintem könnyebb gyerekként játszva megtanulni, ma már ez az alapmuveltseg része.
Nagyon sajnálom, ami veled történt, es részvétem a babátok miatt. Nagyon szivtelen dolog volt, amit anyósod mondott.
Most itt csak erre a kérdésedre reagálnék, és a véleményemtől is megkíméllek a többiről.
Igen, kivitelezhető, hogy ne kelljen beszélned vele. Miért kéne? Ha látogatás van, te ne menj, ha ő megy, menj ki a konyhába sütni, vagy akármi. Tudni fogja, miért, de rád nem erőltetheti magát. Emiatt én biztos nem hagynám el a párom, ha amúgy minden rendben lenne köztünk.
Ne hazudj magadnak, neked már a párodra sincs szükséged, ha ilyen piti ügy miatt szakítanál.
Anyóst/apóst el lehet kerülni, az emberek jó része utálja a sajátját, így hát nem is találkoznak és beszélnek vele.
Nálad nem innen fúj a szél, úgy tűnik, a barátoddal gondjaid vannak. Neheztelsz rá, mert úgy érzed, feladtad önmagad az ő álmaiért. Bár az, hogy nem véd meg téged, elég beszédes, sokat elmond róla...
Nem kell erőltetnetek, ami nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!