Ha hozzatok költözik anyos vagy apos?
Ferjem es a testvere beszelgettek h a szüleik majd hozzank költöznek ha eljön az idö.
Tudom h nem szep dolog en nem akarom
A sajat lakasomban otthon akarom magam erezni
Apos egesz nap fekszik a tv elött igy mikor 1-2 napra jönnek
Annyi a napi mozgasa h elmegy vecere meg a hütöbe sörert
egesz nap fekszik,alszik tevezik ha megakarom nezni a kedvenc sorozatomat akkor jajj de szar meg reklamal hogy nezzünk mast
Konkretan az ilyen napok nekem kesz gyötrelem
Tartok attol ha ez megvalosul vege lesz a hazassagomnak
Ferjem szerint nincs ezzel semmi baj meg nem is iszik sokat(azert alszik napkozben is 4szer mert elnyomja a pia)
Aki volt hasonlo helyzetben hogy veszelte at?
Nalam is ez lenne
mert tudom h reszemröl nem menne a dolog.
De akkor most tenyleg az a jo megoldas ha valasztas ele helyezem?
Ettöl nem leszek rossz ember?
Mert tudom h a szülei,de tudom azt is h a hazassagunk is ramehet
es nem a veszekedesekre hanem arra h nem tudunk minosegi idöt együtt tölteni,nem tudunk szeretkezni rendesen nehogy meghalljak...
megis nonstop ittlennenek ez mar nem olyan meghitt dolog
Bar ha idejönnek vszinü szarra valik a kapcsolat kerdesed h kibirjuk e
ugyhogy nem tudom mit csinaljak
csapjak az asztalra es en legyek a szörny mindenki szemeben vagy varjal meg szep lassan mig tönkremegy a hazassagom???
En jeleztem ferjem fele h ez nem lenne jo igy,de hat a szülei
Mi 4 szobas lakasban lakunk ugyh nalunk elfernek-ez a magyarazata a testvernek
közös a lakás? mert akkor közösen döntitek el, hogy ki fog ott élni.
én megmondanám, ha beköltöznék, akkor én el és ennyi volt
A dehátaszülei' az nem jelenti azt, hogy velük kell lakni. Az semmit nem jelent.
Beszéljétek meg, még MOST, ne akkor, amikor helyzet van, és mondd meg kerek perec, hogy mit szeretnél.
"de hát a szülei". Igen, és? Ebből miért következik, hogy együtt kell lakni? Neked meg nem a szüleid, hanem két vadidegen ember, akiket a házassággal kaptál meg.
Ezt nem a férjednek kell a testvérével megbeszélni, hanem neked és a férjednek.A férjed tudja, hogyte mennyire nehezen éled meg azt is, ha vendégnek jönnek ki a szülők? Ha igen, akkor nagyon paraszt dolog, hogy ennyire sz..ba se vesz, de ha így áll a helyzet, akkor most idejekorán kellene megbeszélni, hogy Te nem kívánsz így élni, és azzal tölteni az elkövetkezendő 10-15-20 évet, hogy arra vársz, hogy mikor halnak már meg. Kettőtök élettere, kettőtök otthona, nem hozhatja oda őket az akaratod ellenére, találjon más megoldást! Te hova viszed a szüleidet? Meg majd a szülőkre keresel? Tisztázzátok, mert ha a férjed ennyire semmibe vesz, akkor jobb, ha odébb állsz, és nem pazarolsz több időt ebbe a kapcsolatba, és nem várod meg, amíg majd pár év alatt a szülei miatt még idegebeteg is leszel, és az eredmény ugyanaz lesz: elváltok.
Az meg milyen indok már, hogy nagyobb a lakásotok? Béreljen/vegyen nagyobb lakást a testvér! Neki könnyen jár a pofája, máséval mindig könnyebb verni a csalánt!A szülők akarnak egyáltalán menni?
NEM költözik hozzánk, úgyhogy nincs miről beszélgetni :D
Vagy ha a férjem ilyet kitalálna, akkor fognám a motyómat és elmennék. Ha neki olyan jó, éljen a szüleivel nyugodtan, de engem elfelejthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!