Hogyan viszonyultak az anyósaitok, apósaitok házasság után hozzátok?
Sok mindent hallani, hogy van, aki elsárkányosodik, van, aki meg kedves lesz...mi változott Nálatok esküvő után?
Én úgy meghatódtam, esküvő utáni első nap, mikor mentünk a páromékhoz, koppantottam az ajtón és léptem be. Mire odajött apósom és megölelt és azt mondta többé már nem kell kopognom, otthon vagyok...Ez eddig is így volt, de így kimondva, olyan jól esett.
Nektek mondtak hasonlót, változott valami? Meséljetek, jó hallani.
Semmi nem változott. Az apósom szeret, az anyósom utál, viszont remekül színészkedik. Nekem minden találkozáskor hánynom kell ettől.
Viszont a gyerekünket imádják, úgyhogy ezért a két lépés távolságot megtartva tulajdonképpen egész jól elvagyunk. Ez változni nem fog, semmitől sem.
Nálunk anyósom ugyanolyan kedves, mint házasság előtt.
Viszont apósom az eljegyzés bejelentése után mondta, hogy most már tegezhetem.
Ezen kívül semmi nem változott. Előtte is jó volt a kapcsolat.
:)
köszi.
Ugyanúgy megtartják a 2 méter távolságot, gyerekszülés se változtatott rajta.
Mondjuk úgy vagyok vele, hogy legalább nekem sem kell ugrálni ha nekik kell valami, ha ők se segítenek és éreztetik hogy nem oda való vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!