Mi a véleményetek arról, hogy a szülők értesítést kapnak a gyerekük bankkártya tranzakcióiról?
Én diákmunkázok,egyedüli értesítés amikor kapom a levelet minden hónapban h ennyi jött a számlámra itt meg itt ennyit és annyit költöttem, a szüleim egyedül ezt nézhetnék meg de nem teszik
mert ennyi idősen már tudom kezelni a pénzem, ha elköltözött erre arra akkor így jártam, szóval csak annyit akartam mondani ha maga keresi de ha még a szüleitől is kapja az az övé, arra költi amire, és nem normális ha a szülő ennyi idősen felügyeli
Ha a szulok penze az amit kolt akkor.jogos
Ha a sajat keresete akkor nem
Viszont erre a kerdesre nem adtal valaszt .
Ilyen esetben ez egy meghatarozo valasz lenne.
Itt nem a pénzen van a hangsúly, hanem hogy nyomon követik mit csinál.
Engem támogatnak a szüleim anygailag, de soha eszükbe nem jutott volna hogy firtassák, mire költöm. Ezért nekem különösen furcsa, főleg egy 24 évesnél. Azt a választ kaptam a miértre, hogy így tudják a szülei eszik-e rendesen-valljuk be, ez nem szokványos módja. Leírtam, engem zavar hogy tudják éppen mikor mit csinálunk, a magánszféránk egy jó része elveszik,nem tartozik minden egyes lépés a szülőkre. Nekem úgy tűnik hogy nagyon kontrollálják a szülei, de ő ezt nem így érzi.
"Hát szerintem a bank is gáz, hogy ilyet enged"
A bank arra a szamra kuldi az sms-t, amit a szamlatulajdonos megad.
#18-ra: "így tudják a szülei eszik-e rendesen"
Na, neeee! Kivesz a bankautomatából 40e Ft-ot. Honnét tudják, hogy ezt milyen arányban költi el ebédekre, kocsmai ivászatra, ruhavásárlásra, buszbérletre, vagy szórakozásra?
Kamugyanús kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!