Magyarországon évente hányan halnak meg az anyósok miatt?
0 körül.
Nem fogjátok elkezdeni az ideggyenge, mentális beteg férfiak öngyilkosságát az anyósokra fogni...
Ebből nem lesz trend. Még akkor sem, ha minden férfi rühelli az anyósát.
Ha valaki az anyósa miatt halna meg (lenne öngyilkos), akkor nem az anyósban keresném a hibát, hanem a házastársával való kapcsolatban.
Ha a házastárs kiáll a párja mellett a saját anyjával szemben, akkor megoldódik az anyóskomplexus, ha nem, akkor ott a házassággal, illetve a házastárs szeretetével van baj.
Sokan lefikázzák a kérdést. Cinikusan kinevetik a kérdezőt. Lehet épp pont egy meny a kérdező azaz nő vagy is egy feleség. És igen sok lehet,tehát nagy és valós a gond - így a kérdés is érthető. Nem véletlen született és születik annyi anyós vicc. Hisz olyan probléma mely megoldhatatlan, így viccesen -hát ha könnyebb . Az én anyám, mivel én pasi vagyok nem csak demenciás, ha nem mániákus, de CT és ma már GYÁM sági pszichiáter, no meg neurológus szakvélemény után vagyunk. Párom aki ugye nő - nehéz neki. Két házunk van, de mivel nem önellátó anyám egy fedél alatt kell, kellett lakni. 3 év mire Jogi eljárás és az elhelyezés sikerült. Tehát az 3 év amit páromnak, feleségemnek ki kellett bírni. Szívesen vettem volna én is kalapom és húzok el akár saját házamba, akár távolra a világba. Nem tehettem, párom meg nem hagyott el. Bírnia kellett. Pedig én soha nem voltam anyás, pont amiatt,hogy már 13-14 évesen láttam bolond nő az anyám. Ma 50 vagyok. Tehát én nem az anyóstól szenvedtem, inkább párom , feleségem szenvedését láttam anyám azaz az ő anyósa miatt. Tehát ez egy valós kérdés. Főleg mivel egyre több az idős ebben az országban és igen is a statisztikák azt mutatják a férfiak korán halnak. Így a nők vagy is feleségek sokáig egyedül nyuggerként unatkoznak. Ezen tények
( társadalom öregszik, férfiak férjek előbb halnak) tükrében a kevés infóval rendelkező csak magukkal törődő itteni válaszolók - elég beszűkültek.Örömmel fikázzák még egy kérdést is gondolkodás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!