Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Magyarországon évente hányan...

Magyarországon évente hányan halnak meg az anyósok miatt?

Figyelt kérdés

2018. máj. 31. 16:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Olyan aki csak az anyósa miatt 0, ha valaki egy anyós szidására véget vet az életének ott nagyon sok probléma lehet.
2018. máj. 31. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, Te elmebeteg vagy?
2018. máj. 31. 18:03
 13/20 anonim ***** válasza:
23%

0 körül.

Nem fogjátok elkezdeni az ideggyenge, mentális beteg férfiak öngyilkosságát az anyósokra fogni...

Ebből nem lesz trend. Még akkor sem, ha minden férfi rühelli az anyósát.

2018. jún. 1. 02:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez most vmi vicc???
2018. jún. 1. 12:46
 15/20 orig válasza:
16%

Ha valaki az anyósa miatt halna meg (lenne öngyilkos), akkor nem az anyósban keresném a hibát, hanem a házastársával való kapcsolatban.

Ha a házastárs kiáll a párja mellett a saját anyjával szemben, akkor megoldódik az anyóskomplexus, ha nem, akkor ott a házassággal, illetve a házastárs szeretetével van baj.

2018. jún. 2. 06:50
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Biztosan rengeteg kapcsolat megy tonkre anyos miatt. Sztem nem rossz kerdes.
2018. jún. 2. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem király a kérdés!! :DD köszi!:)
2018. jún. 3. 16:50
 18/20 anonim válasza:
78%
Angol tudósok szerint:annyian ahányan a hülye kérdésektől
2018. jún. 3. 17:34
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
A pszichiátered milyen statisztikát mutatott?
2018. jún. 4. 07:22
 20/20 Joe.38 ***** válasza:

Sokan lefikázzák a kérdést. Cinikusan kinevetik a kérdezőt. Lehet épp pont egy meny a kérdező azaz nő vagy is egy feleség. És igen sok lehet,tehát nagy és valós a gond - így a kérdés is érthető. Nem véletlen született és születik annyi anyós vicc. Hisz olyan probléma mely megoldhatatlan, így viccesen -hát ha könnyebb . Az én anyám, mivel én pasi vagyok nem csak demenciás, ha nem mániákus, de CT és ma már GYÁM sági pszichiáter, no meg neurológus szakvélemény után vagyunk. Párom aki ugye nő - nehéz neki. Két házunk van, de mivel nem önellátó anyám egy fedél alatt kell, kellett lakni. 3 év mire Jogi eljárás és az elhelyezés sikerült. Tehát az 3 év amit páromnak, feleségemnek ki kellett bírni. Szívesen vettem volna én is kalapom és húzok el akár saját házamba, akár távolra a világba. Nem tehettem, párom meg nem hagyott el. Bírnia kellett. Pedig én soha nem voltam anyás, pont amiatt,hogy már 13-14 évesen láttam bolond nő az anyám. Ma 50 vagyok. Tehát én nem az anyóstól szenvedtem, inkább párom , feleségem szenvedését láttam anyám azaz az ő anyósa miatt. Tehát ez egy valós kérdés. Főleg mivel egyre több az idős ebben az országban és igen is a statisztikák azt mutatják a férfiak korán halnak. Így a nők vagy is feleségek sokáig egyedül nyuggerként unatkoznak. Ezen tények

( társadalom öregszik, férfiak férjek előbb halnak) tükrében a kevés infóval rendelkező csak magukkal törődő itteni válaszolók - elég beszűkültek.Örömmel fikázzák még egy kérdést is gondolkodás helyett.

2018. jún. 4. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!