Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehetne tenni hogy a lány...

Mit lehetne tenni hogy a lány mostohaapja elfogadjon?

Figyelt kérdés
Nem engedi a lánynak hogy találkozzon velem, pedig nem is ismer. Valamiért nagyon negatívan áll a dologhoz és a lányának is mindig felhoz engem, pedig ő nem beszél rólam. Szeretjük egymást, de ő így nem bírja.

2018. máj. 22. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon kevés információt közölsz.

1. A lány tanul? Anyagilag függ a szüleitől?

2. A lány járt már más fiúval? Tőle is tiltotta a mostohaapja? Ha igen, akkor betegesen félti a nevelt lányát. Ha nem, akkor azt kell kideríteni, tőled konkrétan miért tiltja, ha nem is ismer. Mit tud rólad, akár a lánytól, akár mástól.

3. A lány anyja mit szól mindehhez? Vagy ő meg se szólalhat, akkor se, ha a saját lányáról van szó? Vagy mindenben igazodik a farokhoz, amelyik minden éjjel megtömi?

4. Mennyire hajlandó a lány kiállni önmagáért? Pl. hajlandó lenne-e összepakolni és veled közös albérletbe menni, majd szülei anyagi segítsége nélkül élni? Amíg a szülei tartják el, addig sakkban is tudják tartani!

Magadról nem írtál semmit... Sokszor 30-40 válasz után derül ki, hogy az utált fiatalembernek mondjuk egész testet betöltő tetoválása van. Amitől persze még lehet jó ember, de legalábbis érti az ember az okokat.

Ha viszont eleve minden fiútól tiltják a lányukat, akkor lehetséges, hogy a mostohaapa hmhm ... nőként tekint a 20 éves lányra. Esetleg nemcsak tekintett már, hanem többet is tett.

Alapvetően én nem úgy tenném fel a kérdést, hogy mit kéne tenned, hogy a mostohaapa elfogadjon téged, hanem, hogy hogyan menekülhetne ki a lány ebből a méltatlan helyzetből. Egyáltalán, akar-e onnan menekülni.

2018. máj. 22. 12:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Nincs tetoválásom, piercingem, extrém hajam. Normális, kultúrált megjelenésem van. Dolgozom, normális munkám van nem közmunkás vagy szemétszedő. Még tanul és otthon él. Volt már kapcsolata régebben de annak lassan már 2 éve. Azt mondja mindig ilyen volt, de nem ennyire. Az anyja nem szól semmit, mintha nem is érdekelné. De vonatkoztassunk el a fiúktól, a barátnőiről is negatív véleménnyel van és ezt hangoztatja is. Akarna menekülni csak szerintem nem tudja érvényesíteni az akaratát ami elnyomásban nehéz is.
2018. máj. 22. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a legvalószínűbb, hogy szemet vetett rá a vén kecske. Szerintem menekülnie kéne, éspedig annak a tudatában, hogy amit szökésekor nem tud magával vinni, azért már valószínűleg soha nem tud visszamenni.

És addig kéne menekülnie, amíg nem történik meg a nemi erőszak!

2018. máj. 22. 13:39
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Goldmund! Nekem is ez volt az első gondolatom, de nem reagált rá a kérdező.
2018. máj. 22. 13:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Nekem is átfutott ez az agyamon, de ilyen jellegű dolog nem történt. És csak nem ennyire beteg.
2018. máj. 22. 13:57
 16/18 Skorpió87 ***** válasza:
88%
Egyébként meg egyszerű. Kérdezze meg a párod a mostoha apjától, hogy mi baja veled? Remélhetőleg nem ad kitérő választ. Azt is meg kellene tudni, hogyan viszonyult az előző párjához, őt elfogadta?
2018. máj. 22. 14:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Azóta a lánnyal sem beszéltem, de ez jó ötlet. De mivan ha mégis kitérő választ ad? Vagy a lány nem mer/akar konfrontálódni az apjával?
2018. máj. 23. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Barátnőd legyen óvatps..
2018. máj. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!