Sziasztok! A barátomat szeretném bemutatni a szüleimnek. Csak egy gond van. Nem tud magyarul. A szüleim pedig nem tudnak angolul. Ti hogyan mutatnátok be? Lehetséges egyáltalán?
Ha van személyes tapasztalatotok,írjátok le légyszi!
Majd te forditasz. Nalunk soha nem volt ebbol baj, eszembe se jutott ilyesmi. Legalabb nem lesz koztuk komolyabb kapcsolat, es megusszatok minimum egy oldalrol a csaladi vitakat :"D.
2018. ápr. 30. 00:08
2/12 anonim válasza:
Forditasz es kesz.
2018. ápr. 30. 00:20
3/12 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Milyen más megoldás lehetne, mint hogy te leszel a "tolmács"?
2018. ápr. 30. 00:29
4/12 anonim válasza:
Mindjárt kisül,hogy te sem tudsz angolul? Vagy hogy-hogy nem jutott eszedbe az a megoldás,hogy tolmácsolsz?
2018. ápr. 30. 00:57
5/12 A kérdező kommentje:
Hát csak ha mondjuk én épp nem vagyok ott,vagy valami. Meghát ugye így nem is igazán tudnak beszélgetni fesztelenül. A testvéreim párjaival nagyon jó viszonyban vannak,akkor az enyémmel szerintetek nem lesz soha szoros kapcsolatuk?
2018. ápr. 30. 08:46
6/12 anonim válasza:
Hogyan lenne, ha nincs közös nyelvük?
2018. ápr. 30. 09:11
7/12 anonim válasza:
Tanithatod a baratodat is magyarra, nem fog belehalni. Nyilvan nem kell magasfizikarol tudni tarsalogni, de azert egy nagyon alapot igazan elsajatithat.
2018. ápr. 30. 10:17
8/12 anonim válasza:
Minek viszel haza külföldi párt, ha ennyit nem tudsz kezelni?
Unokatesóm felesége holland, nem volt közös nyelv, mégis megoldották, mert akarták mindannyian.
Elhadonásztak, rajzoltak, így kommunikáltak a szülők meg a nő, de nem akadtak fenn ilyen apróságon :)
2018. ápr. 30. 10:34
9/12 anonim válasza:
Volt férjem ír, soha nem volt probléma. Fordítottam ha kellett, ő is tanult egy kicsit magyarul és anyumék is angolul. Ez így fair. Sosem csinált ebből senki problémát nálunk.
2018. ápr. 30. 11:35
10/12 anonim válasza:
Nekem amerikai a felesegem es nem beszel magyarul, szuleim meg angolul nem tudnak.
Forditottam nekik, mikor Magyarorszagon voltunk, de mikor nem voltam ott akkor anyam mutogatott meg rajzolt neki :D
Siman egyedul hagyhattam veluk a hazban mert valahogy megertettek egymast.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!