Szülőként nem ütköznél meg rajta, ha kistini “menyjelölt” alkohollal állítana be?
Akkor tulajdonképpen mindegy mi van, a csaj a szemét köcsög a kérdező szemében.
Mondjuk elgondolkozom, hogy ha a saját szülőm konkrétan lek..vázza a barátnőmet akkor biztosan olyan pofont levernék neki, hogy a fal adja a másikat. Szerencsére az én szüleim nem ennyire férgek.
Ajándékot visz nektek az a szerencsétlen 15 éves lány, te meg "ez"-nek hívod, szexpajtásnak... Ha csak szexelni járnának össze, kétlem, hogy tudnátok róla és ajándékkal állítana be hozzátok. Az egyik barátnőmnek volt "szerencséje" hozzád hasonló anyukával, akinek semmi sem felelt meg és egy idő után elüldözte a barátnőmet a fiától, mert már nem lehetett elviselni.
Egyébként meg tényleg írd már meg, hogy hogyan is zajlott ez az "alkohollal beállítás". Nektek hozta ajándékba vagy a fiúval kettesben eliszogatták? NEM MINDEGY. De ezt a sztorit írd le, mert a kérdésedhez ez vonatkozik, nem az, hogy a fiad szűz-e vagy nem.
Én jót mosolyognék, de nem bántásból, és elfogadnám az italt.
Úgysem lesznek addig együtt, hogy "mennyé" lépjen elő :) Gyerekszerelem 99%.
De te valami hányinger nő vagy, ezt komolyan mondom.
Exem anyja volt ugyanilyen, mindenbe belekötött, az is baj volt neki, ha ettem, az is ha nem, miaz, hogy nem tömöm kétpofára a húst.
Aztán meg nyávogott, hogy miért veszek fel szoknyát, kvás (őőő, nem volt az), miért nem vagyok megkeresztelve...
Az exnek 19-29 között nem volt kapcsolata, velem volt 2,5 évet, aztán meguntam, hogy az anyja egy praszt, ő meg kicsi fiú, és elhagytam.
Nos, 34 éves, és azon siránkozik, jogy nincs barátnője. Na, vajon miért?
A csaj legjobban teszi, ha menekül.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!