Szülőként nem ütköznél meg rajta, ha kistini “menyjelölt” alkohollal állítana be?
Nekem is azon akadt meg a szemem a fő kérdésedben, hogy "kistini menyjelölt". Miért nem úgy írtad, hogy a fiad barátnője, aki eljött hozzátok vendégségbe? :)
Nem lenne bajom vele, nyilván nektek vitte ajándékba a szülei ajánlására, mert volt-van gyerekszobája mind a szüleinek, mind neki. Semmi kivetnivalót nem látok benne.
Aki menyjelöltnek nézi a gyerek 15 éves barátnőjét, az nekem elég fura :D. Amúgy meg attól függ, milyen céllal hozza a bort. Ha úgy állítana be, hogy "hoztam egy üveg fini bort, hogy a pasikámmal beszlopáljuk", az nekem gáz, és azon meg is lepődnék egy picit. Nem vagyok vaskalapos, és nem dőlnék a kardomba attól, hogy urambocsá megigyon 15-16 évesen a gyerekem egy sört, ha kiülnek vhova a haverokkal. De hogy már egy otthoni kis dumálásra is üveg bor...
Ha a szülőknek hozta ajándékba, az más. 15 évesen nem kisgyerek, gondolom, látja, hogy a szülei is más felnőtteknek alkoholt visznek ajándékba... szóval ebből azt gondolnám akkor, hogy tisztelettudó és kedves akar lenni. Gondolom, akkor a szüleivel együtt választotta ki.
#26,
megindokolnád,hogy pontosan miért is nem illik? És hogy szerinted mit illene helyette?
Jézusom... Nem. Az lenne az első gondolatom, hogy milyen udvarias kislány, gondolom a szülei vették a bort, nem ő a ZSEBPÉNZÉBŐL. Legyen már agyad...
Amúgy meg nyugi, a fiadat nem kell semmibe belerángatni, megy ő magától is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!