Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülőként nem ütköznél meg...

Szülőként nem ütköznél meg rajta, ha kistini “menyjelölt” alkohollal állítana be?

Figyelt kérdés
Nem az lenne az első gondolatod, hogy 15 évesen minek hoz ez bort, egyáltalán ki vette neki, és vajon mi mindenbe rángatja bele a vele egykorú fiadat, ha ilyen természetes neki piával beállítani?
2018. ápr. 27. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is azon akadt meg a szemem a fő kérdésedben, hogy "kistini menyjelölt". Miért nem úgy írtad, hogy a fiad barátnője, aki eljött hozzátok vendégségbe? :)

Nem lenne bajom vele, nyilván nektek vitte ajándékba a szülei ajánlására, mert volt-van gyerekszobája mind a szüleinek, mind neki. Semmi kivetnivalót nem látok benne.

2018. ápr. 27. 12:24
 22/63 anonim ***** válasza:
94%
Jaj dehogy :D nekem anno apum nyomta a kezembe,hogy vigyem ajándékba a tanáromnak.Gondolom nektek hozta ajándékba,vagyis apuka küldte nektek :D
2018. ápr. 27. 12:32
 23/63 anonim ***** válasza:
94%
én az első fiúm apukájának fater házi pálinkájából vittem, egyből lányának szólított a kisöreg, 15-16 lehettem. Ahhh de szép is a tinédzserszerelem. 32N
2018. ápr. 27. 13:10
 24/63 anonim ***** válasza:
92%

Aki menyjelöltnek nézi a gyerek 15 éves barátnőjét, az nekem elég fura :D. Amúgy meg attól függ, milyen céllal hozza a bort. Ha úgy állítana be, hogy "hoztam egy üveg fini bort, hogy a pasikámmal beszlopáljuk", az nekem gáz, és azon meg is lepődnék egy picit. Nem vagyok vaskalapos, és nem dőlnék a kardomba attól, hogy urambocsá megigyon 15-16 évesen a gyerekem egy sört, ha kiülnek vhova a haverokkal. De hogy már egy otthoni kis dumálásra is üveg bor...

Ha a szülőknek hozta ajándékba, az más. 15 évesen nem kisgyerek, gondolom, látja, hogy a szülei is más felnőtteknek alkoholt visznek ajándékba... szóval ebből azt gondolnám akkor, hogy tisztelettudó és kedves akar lenni. Gondolom, akkor a szüleivel együtt választotta ki.

2018. ápr. 27. 13:33
 25/63 anonim ***** válasza:
93%
De jó, hogy nem te vagy az anyósom. A bort meg passzold át, majd én megiszom.
2018. ápr. 27. 13:46
 26/63 anonim ***** válasza:
2%
15 éves lánynak egyáltalán nem illő bort, sem más szeszesitalt vendégségbe ajándékképpen (sem) vinni. Ahogy cserepes virágot is szigorúan tilos adni.:D Nekem egyáltalán nem azt üzenné ez az ügy, hogy a gyerek jólnevelt, inkább azt, hogy pont olyan sültproli környezetből származik. mint láthatóan az előttem válaszolgatók túlnyomó többsége.
2018. ápr. 27. 14:11
 27/63 anonim ***** válasza:
95%

#26,

megindokolnád,hogy pontosan miért is nem illik? És hogy szerinted mit illene helyette?

2018. ápr. 27. 14:35
 28/63 anonim ***** válasza:
94%

Jézusom... Nem. Az lenne az első gondolatom, hogy milyen udvarias kislány, gondolom a szülei vették a bort, nem ő a ZSEBPÉNZÉBŐL. Legyen már agyad...

Amúgy meg nyugi, a fiadat nem kell semmibe belerángatni, megy ő magától is :P

2018. ápr. 27. 14:43
 29/63 anonim ***** válasza:
94%
Anno először 15 évesen nekem is adtak anyumék bort h vigyek párom apjának az anyjának bonbont vittem a tesoknak csokit hogy jó benyomással induljak hogy nem csak tátani mentem a számat azért.senkinek nem volt semmi baja vele se az én szüleimnek se az övéinek.
2018. ápr. 27. 14:44
 30/63 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem, már rég fogyaszt minden 15 éves alkoholt. Ez csak elepból egy gesztus volt. Hogy honnan szedte? pl.: otthon leemelte a bortartójáról. Amúgyis azt gondolod, hogy a fiad nem ivott még alkoholt a jelenléted nélkül? :)
2018. ápr. 27. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!