Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülőként nem ütköznél meg...

Szülőként nem ütköznél meg rajta, ha kistini “menyjelölt” alkohollal állítana be?

Figyelt kérdés
Nem az lenne az első gondolatod, hogy 15 évesen minek hoz ez bort, egyáltalán ki vette neki, és vajon mi mindenbe rángatja bele a vele egykorú fiadat, ha ilyen természetes neki piával beállítani?
2018. ápr. 27. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
96%
Én azon ütközöm meg, hogy a 15 éves fiad 15 éves barátnőjét "menyjelöltnek" nevezed. Tudom bármi lehet a kapcsolatból, na de akkor is... 15 éves kistinik, ahogyan te nevezted.
2018. ápr. 27. 10:41
 12/63 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is 15éves volt először barátom,anyukámat kérdeztem mit vigyek a szüleinek első talira. ő is ajánlotta a bort,de hogy azért kérdezzek rá a fiúnál,hogy szeretik e egyáltalán. Szerették,szóval anyu vett egy üveggel,és azt vittem,meg csináltam muffint. Én nem iszok bort most sem, 15évesen meg pláne nem szerettem , de sört pl elfogadtam az ebéd mellé,nincs abban semmi rossz!Nem rúgtam be és azóta sem lettem alkoholista :D 18L
2018. ápr. 27. 10:41
 13/63 anonim ***** válasza:
5%
Engem is a 15 éves kor lepett meg. Miért is van egy 15 évesnek kapcsolata, ráadásul ilyen? Kicsit jobban magamba néznék, ha ez megtörténne.
2018. ápr. 27. 10:57
 14/63 anonim ***** válasza:
96%

Talán mert kb ekkor (14-16 év) van itt az ideje az első "ilyen" kapcsolatoknak?

"Ilyen" = teljesen átlagos első szerelmek. Miért, milyen legyen?

2018. ápr. 27. 11:03
 15/63 anonim ***** válasza:
90%

akkor én milyen botrány lehettem, amikor 12 évesen Angliába mentünk osztállyal, családnál laktunk és vittem egy üveg magyar bort?

gyámügyet kellett volna hívni, szüleimet meg börtönbe vetni

engem meg elvonóra küldeni ballagás helyett

2018. ápr. 27. 11:07
 16/63 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Gondolom a faterja adott neki egy üveg bort, mert az ő nem vehette meg a boltbam. Üres kézzel nem illik vendégségbe menni, eltúlozni viszont pláne nem illik egy tininek. 1 üveg 1000 Ft alatti édesebb bort ha visz párja szüleinek az pont elég gesztusnak, és a párjuk szülei sem érezhetik rosszul magukat amiatt, hogy költségekbe verte magát egy fiatal.

2018. ápr. 27. 11:15
 17/63 anonim ***** válasza:
88%

Nekem cserepes virágot hozott :D szép gesztus volt :)

És megkínáltam őket ebédre egy pohár borral :)

Megisszák akkor is ha én nem látom titokban :)

Ha meg megengedem nem annyira csábító :)

2018. ápr. 27. 11:22
 18/63 anonim ***** válasza:
92%
13as mi az hogy "ilyen?"? inkább titokban találkozgassanak egy parkban mint hogy a szüleik előtt normálisan? Én sem díjazom,ha egy 14éves összejön egy 22évessel,de szerintem itt nem erről van szó..Két 15 éves miért ne lehetne együtt? Rossz lesz ám 20évesen kimenni a nagyvilágba zéró tapasztalattal , mert anyuka még egy moziba sem engedte el fiúkkal,nem hogy felvigyen egyet bemutatni,,15évesen mindenkit érdekelnek az ellenkezőn neműek,maximum ha szülők tiltják megoldják titokban.
2018. ápr. 27. 11:26
 19/63 anonim ***** válasza:
85%

Ha meg semmit nem vitt volna akkor azért puffognál?

Nekem sajnos vagy nem sajnos csak 21 évesen lett komoly barátom és nagyon is bánom. Sok olyan kapcsolati helyzet volt amivel nehezen birkóztam meg, voltak szituk amiket nem tudtam kezelni mert tapasztalatlan voltam!

Had gyűjtsön csak tapasztalatokat, tudja meg milyen a szerelem, a csalódás sem feltétlenül rossz mert következtetéseket vonhat majd le ami a későbbi kapcsolataiba csak jól jöhet!

23/L

2018. ápr. 27. 11:42
 20/63 anonim ***** válasza:
86%
Jó kis anyós lesz belőled, az az igazi rosszindulatú! :D
2018. ápr. 27. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!