Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Azt mondta a párom anyja,...

Azt mondta a párom anyja, hogy ne öltözzek csinosan, mi baja van?

Figyelt kérdés

Tegnap este elég furcsa és számomra érthetetlen beszélgetésben volt részem a párom anyjával. Leültetett beszélgetni, majd a hosszas körítés és mellébeszélés után végül kibökte, hogy arra szeretne megkérni, hogy innentől fogva ne öltözködjek ilyen csinosan, mert nekem van párom és ne hívjam fel magamra a figyelmet. Meg, hogy már annak az ideje elmúlt, hogy tetszelegjek másoknak, és semmi szükség a divatolásra. Majd zárásképp hozzátette, hogy szedhetnék magamra pár kilót, mert túl vékony vagyok.

Nem értem mi a problémája, nem gondolnám, hogy extrém módon öltözködök, sminkelek. Csak hogy el tudjátok képzelni milyen vagyok:

21 éves lány, egyetemista. 172cm magas, 54kg. Élég vékony vagyok, de ez genetika, nem diétázok, mindig is ilyen voltam. Hosszú barna haj, kék szem. Sminket szempillaspirált és szemceruzát használok, max színes labellot. És ami az öltözködésem illeti..nem érzem jogosnak a felháborosását, hiszen nem öltözök kirívóan. Sportcipőket, tornacipőket hordok, nyáron sarut (magassarkút soha), mindenféle farmerral, nyáron rövidnaci, szoknyám nincs is, átlagos felsők, atléták, pólók, bodyk jöhetnek szóba. Farmerkabát, bőrkabát. Ékszerek terén is fülbevalót, órát nyakláncot hordok, ezek sem túl extrémek. Nincs póthajam, műszempillám. Egyedül körmöshöz járok. Csajos ruháim vannak ez tény, szeretem a csillogós, fényes, bundás, szőrös dolgokat, szeretek igényesen, csinosan, nőiesen felöltözni, de nem mutogatom magam, nem teszem ki a cicim sem a fenekem, semmi.Páromnak így tetszek, ahogy vagyok.

Nem értem miért mondja, hogy nincs itt az ideje a csinoskodásnak stb..21 éves vagyok, elég fiatal, nem tudom mi a baja. Mit kellene hordanom, kukászsákot, wc papíros zacskót?

Nem értem, hogy a csinosság, meg hogy párom van(hozzáteszem fél éve vagyunk együtt), meg a vékonyságnak mi köze egymáshoz, hogy függ ez össze. És legfőképp minek mondta ezeket, mi baja van? Veletek fordult már ilyen elő?

2018. ápr. 18. 13:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
74%
Hát előző az olyan pasitol aki megszabja mit vehet fel a párja,jobb megszabadulni,volt benne részem,végén már a neki nem tetsző szinre is kaptam,és nem simogatást..
2018. ápr. 21. 13:40
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
"...innentől fogva ne öltözködjek ilyen csinosan, mert nekem van parom..." Hat, ez marha jó. Vajon hany kapcsolat került mar ilyen dolgok miatt "válságba". A nő nem erzi nőnek magat, mert a párja mar nem "úgy néz rá", mint régen. Naná, ha a nő sem olyan, mint volt, "unalmasabb", stb. Jó, ez nem csak az öltözködésen múlik, de azon is. Szóval, engedd el a füled mellett amit mond.
2018. ápr. 21. 19:50
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne öltözz csinosan,legyél ingénytelen,járj mackoba mindenhova koszos hajjal,hagyd el magad,aztán a párod is elhagy,csodálatos.
2018. ápr. 21. 19:58
 34/35 anonim válasza:
100%

Szia! :)

Én is 21 éves (lány) vagyok, akárcsak Te. (Párom szintúgy 22. :) ) - annyi különbséggel, hogy mi 4-és fél éve vagyunk együtt, ez alatt sikerült anyósjelöltet megismernem.

Az előző válaszadók közül többen is mondták, lehet, irigy. De az sincs kizárva, hogy fél év után kezdi el a valódi érzelmeit kimutatni feléd, ezért is szurkálódhatott veled. Ezt nem lehet tudni.

Én mondjuk szerencsésnek mondhatom magam, anyósjelölt nem kritizál, meg a párommal való kapcsolatunkba sem szól bele. (Bírom amúgy nagyon - intelligens, okos nő.)

Pároddal pedig legyetek boldogok! :)

2018. ápr. 23. 19:06
 35/35 anonim válasza:
100%
Irigy meg féltékeny rád és úgy érzi jobb vagy nála
okt. 28. 07:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!