Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Azt mondta a párom anyja,...

Azt mondta a párom anyja, hogy ne öltözzek csinosan, mi baja van?

Figyelt kérdés

Tegnap este elég furcsa és számomra érthetetlen beszélgetésben volt részem a párom anyjával. Leültetett beszélgetni, majd a hosszas körítés és mellébeszélés után végül kibökte, hogy arra szeretne megkérni, hogy innentől fogva ne öltözködjek ilyen csinosan, mert nekem van párom és ne hívjam fel magamra a figyelmet. Meg, hogy már annak az ideje elmúlt, hogy tetszelegjek másoknak, és semmi szükség a divatolásra. Majd zárásképp hozzátette, hogy szedhetnék magamra pár kilót, mert túl vékony vagyok.

Nem értem mi a problémája, nem gondolnám, hogy extrém módon öltözködök, sminkelek. Csak hogy el tudjátok képzelni milyen vagyok:

21 éves lány, egyetemista. 172cm magas, 54kg. Élég vékony vagyok, de ez genetika, nem diétázok, mindig is ilyen voltam. Hosszú barna haj, kék szem. Sminket szempillaspirált és szemceruzát használok, max színes labellot. És ami az öltözködésem illeti..nem érzem jogosnak a felháborosását, hiszen nem öltözök kirívóan. Sportcipőket, tornacipőket hordok, nyáron sarut (magassarkút soha), mindenféle farmerral, nyáron rövidnaci, szoknyám nincs is, átlagos felsők, atléták, pólók, bodyk jöhetnek szóba. Farmerkabát, bőrkabát. Ékszerek terén is fülbevalót, órát nyakláncot hordok, ezek sem túl extrémek. Nincs póthajam, műszempillám. Egyedül körmöshöz járok. Csajos ruháim vannak ez tény, szeretem a csillogós, fényes, bundás, szőrös dolgokat, szeretek igényesen, csinosan, nőiesen felöltözni, de nem mutogatom magam, nem teszem ki a cicim sem a fenekem, semmi.Páromnak így tetszek, ahogy vagyok.

Nem értem miért mondja, hogy nincs itt az ideje a csinoskodásnak stb..21 éves vagyok, elég fiatal, nem tudom mi a baja. Mit kellene hordanom, kukászsákot, wc papíros zacskót?

Nem értem, hogy a csinosság, meg hogy párom van(hozzáteszem fél éve vagyunk együtt), meg a vékonyságnak mi köze egymáshoz, hogy függ ez össze. És legfőképp minek mondta ezeket, mi baja van? Veletek fordult már ilyen elő?

2018. ápr. 18. 13:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
94%
Egyszeruen pofanrohognem, majd felallnek es elsetalnek.
2018. ápr. 18. 18:24
 22/35 anonim ***** válasza:
17%

Légy egyéniség, legyen stílusod, és vállald fel. Ebben benne lehet az is, hogy a tucatdolgokat elfelejted, de akár az is, hogy jó stílust hozol ki az olcsóbb dolgok és extrémebb dolgok kombinációjából. Ehhez az anyósodnak nem sok köze van. Ha majd konszolidálódni kell, akkor a korod azt is meg fogja hozni. Nyilván a párodnak akarsz tetszeni, és nem az anyósodnak, de azért vedd a jeleket:

- ő nevelte a fiát, tehát hatással van/lesz rá

- elejtett megjegyzésekből kombinálhat

- mást akar feleségnek a fiának( képzeld a XXI. századbann is vannak ilyenek :XD)

- ha egymás mellett maradtok, lehetnek még komoly csörtéitek.

Egyébként meg ha néha hozzájuk mentek látogatóba "köss fejkendőt" :)

2018. ápr. 18. 18:25
 23/35 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, hogy nem illik hozzá, ha x módon néz ki? Hadd döntse el már a két ember, hogy illik-e egymáshoz vagy sem.
2018. ápr. 18. 18:50
 24/35 anonim ***** válasza:
96%
Anyóspajtás egyszerűen csak irigy Rád,ennyi.Nem kell vele foglalkozni.
2018. ápr. 18. 19:50
 25/35 anonim válasza:
80%
Nekem rosszabb az anyósom. Én hozzájuk költöztem és babát szültem ide...Na ezt a hibát ne kövesd el. Költözzetek nagyon messzire tőle a semmi középébe ha arra kerül a sor. Komolyan mondom:(
2018. ápr. 18. 22:19
 26/35 anonim ***** válasza:
95%
A barátod mit szól ehhez, hogy ezt megtette veled az anyja, az kulcskérdés!
2018. ápr. 18. 22:46
 27/35 anonim ***** válasza:
96%
Azt nem tudom, hogy mitől "kattant be", de időben allítsd le, mert kesőbb már nehezebb lesz.
2018. ápr. 18. 23:13
 28/35 anonim ***** válasza:
91%
Ha apárod mondaná, az ciki volna, ez csak röhej.... esetleg hordhatnál csadort is, nem? XD
2018. ápr. 19. 07:36
 29/35 anonim ***** válasza:
96%
Ez itt az első jele annak, hogy elveszed anyucitól a kicsi fiát. Nem csoda, hogy nem érted, ennek nincs logikája, értelme. Ez nem szó szerint az öltözködésről szól, hanem az ő meg a fia közti kapcsolatról, hát nem biztos, hogy sikerül neki megemésztenie, hogy a fia felnőtt és nem ő az első számú nő az életében, de kívánom neked, hogy valahogy zöldágra vergődj vele, és ne piszkáljon téged, mert amúgy ez vagy állandósul, vagy durvább lesz. Veled semmi baj nincs. Ez ilyen.
2018. ápr. 21. 00:18
 30/35 anonim ***** válasza:
38%
Simán lehet, hogy a fia mondta neki, hogy féltékeny, és anyuci a "fiának segít" hülyét csinálni magából.
2018. ápr. 21. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!