Mert én vagyok az idősebb! Mit reagálnátok?
Röviden. 30 évesek vagyunk, házasok és van már 1 kisgyerek. Dolgozunk és saját lakásban lakunk.
Csak azért írtam, hogy nem rajtuk élősködünk.
Most (is) volt egy nézetkülönbség közöttünk. Szó szót követett és amikor érződött, hogy nekünk van igazunk és nem az ő akaratuk fog teljesülni, az após ezt a mondatot mondta. "Mert én vagyok az idősebb."
Teljesen lefagytunk. Akkor a téma lezárult, de nem akarjuk, hogy azt higgyék azért, mert ők "nyertek".
Mit kellene reagálni? Természetesen kiállunk Továbbra is a saját elképzelésünk mellett.
Igen, én is érzem. Ahogy kiírtam magamból máris jobb. 😊
De Továbbra is bánom, hogy nem tudtunk jól reagálni.
Én még csak 63 vagyok, de ilyen hülye érv még nem jutott eszembe. Az csak azért van mert korábban született, az nem jelent se nagyobb tudást, se nagyobb élettapasztalatot - hány embert ismerek, akinek a legnagyobb esemény az volt, hogy 40 éve, mikor házasodott arrébb költözött a falujában 3 km-mel.
Mondjátok ilyenkor, hogy nektek meg hosszabb távra fontos a kérdés - lehet szemét egy célzás, de ugyanabból a tényből fakad.
Meg egy sztenderd érv: neki is csak egy élete van, na akarja már a tieteket is élni, akkor mi lesz a tietekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!