Anyósomnak volt igaza?
Nagyon fájt, ami húsvét vasárnapján történt velünk.
Minden évben vasárnap megyünk párom anyukájához húsvétolni. Legfontosabb persze mindig, hogy az unoka megtalálja a kis elrejtett ajándékot a fűben. Sógornőm egy hete kijelentette, hogy ők a keresztfiai miatt nem jön, ők hétfőn mennénnek a mamához. Én szerettem volna vasárnap menni, mert hétfőn mi is locsolókat várunk kislányomhoz. 30 kilóméterre lakunk mamától, késtünk a forgalom miatt és úgy várt minket, hogy majdnem kidobbott, azt mindta többet nem főz senkinek. A párom nagyon felháborodott, családon belül minek kell feszélyeznünk magunkat. Persze én is hibásnak voltam kikiálltva, miért nem akkor mentünk, amikor a sógornőm ráér, akinek még gyereke sincs. Szóval mama bevágta a durcit és nem beszél velünk azóta....Szerintetek???
családon belül minek kell feszélyeznünk magunkat.
szerintem családom belül is alapvető norma a tisztelet, hogy ha már valaki készül ebéddel, időben érkezem. Már csak a saját gyereked miatt is, milyen pocsék már, hogy tudja, ünnep, meglepi, és odaérsz a terített asztalhoz, neki meg várni kell...
Bocsássatok meg, hogy csak most reagálok a hozzászólásotokra, de most ültem le először! Szóval a családunk nem egyszerű, de szerintem sehol sem az. Én ugyanúgy meny vagyok mint a másik, csak ő okosabb mint én. Amióta ismerem őket (anyós, meny) kb 10x vesztek össze.
Én tudtam egyedül unokával megajándékozni. Mindig kedves és előzékeny voltam vele, biztos ez volt a gond.
Oké aláírom bunkóság volt késni, de elaludtunk, 11-kor hívtuk, hogy akkor megyünk kb 1/2 1-re érkezünk. 13.28-kor hívott minket az autóban és akkor mondtuk h 10 perc és ott vagyunk.
Amikor odaértünk elnézést kértünk, de csak ordított. Előtte szombaton együtt mentünk temetőbe a papához, szerdán az unokájával volt, akkor vetette fel, hogy úgyis főzne magának mehetünk vasárnap is ne legyen egyedül.
Engem meg a páromat megalázhat, de az unokája előtt ne legyen már ekkora szemét.
Le sem akart ülni az asztalhoz, én nyugtattam a gyereket egyen kicsit és ne sírjon. Tudom nekem kellene a sarkamon állni és őt hívni vendégségbe, de 10 órás műszakok után hadd érdemeljen meg a fia és az egyetlen unokája egy ebédet. Amúgy köszönöm, de nem halunk éhen... Miért nem lehet mondani, hogy gyerekek; szervezzük meg máshogy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!