Tudom hogy bennem is van hiba! Párommal, 8 hónapos totyogó kisfiunkkal, és anyósommal élünk együtt. Ha páromat megkérem valamire hogy figyeljen oda a gyerek miatt bármire (pl ne hagyja a kulcsokat alacsonyan) az esetleg 99%-ában nincs is gond. Anyós viszont a dohányzó asztalon hagyja az ujságokat, szemüveget, tollat kupakostul, a kanapén tölti a cigiét, nem gyözöm porszívózni a dohányt, a gáztűzhelyre akasztja a konyharuhát amibe bele akar kapaszkodni a picur, hogy felálljon, a kanapé szélén hagyja az olvasó lámpát, a konyhában van egy cirka 160 magas virágállványa ami elég instabil saját bevallása szerint is, fürdő ajtót folyton nyitva hagyja, a sok vegyszer meg a földön van, és végig trappol lakáson kinti cipőben, csizmában. Én vagyok a beköltöző így rendben hogy én alkalmazkodok, de pici babáról van szó, akinn persze hogy rajt az ember szeme, de amit lehet előre kivédeni azt tegyük meg szerintem.
20-as: te is anyósodnál csinálod ezt, vagy a saját otthonodban?
mert ha nálam művelnéd ezt, egy óra múlva mehetnél ahova akarsz.
2018. jan. 31. 09:38
22/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már jobban átlátom anyós helyzetét is. A ház amiben élünk a párom nevén van, anyós haszonélvező. Fogalmam sincs mit tegyek vagy mondjak hogy elmenjünk innen, mert ugye neki kötelezettségei is vannak a házzal kapcsolatban.
2018. jan. 31. 12:06
23/30 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy hogy lett a a férjed nevén a ház. Nem mindegy, hogy ő vette, vagy a szülők dolgoztak meg érte.
2018. jan. 31. 13:23
24/30 anonim válasza:
nem értem miért nem teszed a gyereket járókába? Még mindig azon kattog az agyad, hogy de mi legyen ha...
Beteszed sima és gurulós járókába és kész is, meg van a gyerek saját biztonságos tere és anyós is békén van hagyva.
A mai szülők elfelejtik ezt a hasznos találmányt, pedig a te korosztályod is ebben nőtt fel és nem lettek lelki sérültek, sőt megtanultak magukban ellenni és nem kallódnak el.
2018. jan. 31. 14:27
25/30 anonim válasza:
Most őszintén, milyen hely ez a Gyakori? És te kedves Kérdező, komolyan veszed a válaszokat? Én csak egyet kérdezek: szerinted valóban normális az, hogy veszélynek van kitéve a gyerek, mert egy másik ember házában éltek? Az oké, hogy alkalmazkodtok TI, de szerintem NONSZENSZ, hogy inkább sérüljön meg a gyerek, mert "fogd be a pofád, menj albérletbe ha nem tetszik, neked ott semmi szavad nincs, stb.".
Ez a Gyakori egyszerűen röhej. Minden tini húzzon el dolgozni, akinek szülőkkel lakik, az rohadjon meg ott ahol van, örüljön ha vehet levegőt... Remélem gyorsan kivered a fejedből amilyen válaszokat itt kaptál.
2018. febr. 1. 09:43
26/30 anonim válasza:
Kedves utolsó! Mielőtt gyereket vállalunk, felmérjük a lehetőségeket és megfelelő körülményeket alakítunk ki. Ha nem jón össze, akkor várunk a gyerekvállalással. Mivel a mama már bent élt a lakásban a maga módján, akkor tudta a menye, hogy mi vár rá.
2018. febr. 1. 12:47
27/30 anonim válasza:
a gyerek a dohánytól nem fog megsérülni és ahhoz elég egy kézi porszívó, nem kallódna el ha lenne járókája és akkor nem kéne folyton figyelni őt. Nem nyelné be a fürdőszobai vegyszereket ha szépen ellennének azok zárva és itt újfent a járóka a megoldás(ha a szülő nem tud a kicsi közelében lenni egy pillanatra). Az asztalon felejtett újság megint nem jelent veszélyt. Ha a pici belekapaszkodik a konyharuhába,de lehuppan a pelenkás fenekére attól nem lesz baja, meg kell tanítani a gyereknek mikhez nem nyúlhat hozzá, mert nonszensz, hogy gyerek miatt máshol legyen egy olvasólámpa. A virágállványt stabillá kell akkor tenni és nem rinyálni. A kinti cipőtől nem lesz semmi baja, ismerek olyan családot ahol féltették a gyereket minden kosztól, a mai napig mindentől beteg lesz mert nincs immunrendszere.
Szóval a legtöbb dolog amit anyuka leírt nem kis túlzásnak tartom.
2018. febr. 1. 15:29
28/30 anonim válasza:
Szia. Ahhoz hogy hol laktok, kivel, miért stb. semmi közöm. Viszont tényleg nem szabad túlfélteni a gyereket. Kislányom múltkor vendégségben megette a sarat, elmászkált és már későn vettük észre. Nem azt mondom hogy ez jó, de nem lett semmi baja. Itthon vettünk élvédőket, zárat a szekrényre, a fürdő és WC nálunk egyben van így mindig csukom az ajtót. A tényleg veszélyes dolgokkal vigyázunk, de az hogy esetleg a kulcsot megtalalja vagy újságot.. Ha nem baj hogy széttépi nem nagy ügy. :) Hagyd hogy felfedezze a világot.
2018. febr. 1. 16:48
29/30 anonim válasza:
Komolyam mondom, olyan unalmasak vagytok. Minek az ilyeneknek gyerek? KÖLTÖZZETEK EL!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!