Első találkozás a barátom szüleivel egy bálban? 16l
# 12
Azért antiszociális, mert szerinte gáz csókolómmal köszönni?
Az megvan, hogy amerikásban mindenki tegezi egymást? Miről beszélsz, tudod te egyáltalán, hogy mit hablatyolsz itt össze-vissza? :D
16 évesen még a barinők szüleit is csókolomoztam, 17 éves korunk után volt, hogy fiatalabb anyuka felajánlotta a tegeződést. De addigra ismert 7+ éve.
Lehet jónapotozni is, de egyrészt szerintem az baromi távolságtartó ilyen esetben (családi viszonyt készülünk kialakítani vagy mi a szösz), másrészt meg majd a szülők eldöntik, hogy ők mit akarnak. Nettó parasztság letegezni őket, akkor is, ha 34-35 évesek csak, mert mondjuk fiatalon jött a gyerek.
Mellesleg felnőtt nő vagyok, de simán csókolommal köszönök a párom anyjának, és ő is ugyanígy köszönti az én szüleimet. Az már habitustól függ, hogy apám simán beszólt neki, hogy nehogy csókolomozzon, mert attól öregnek érzi magát.
Nincs ebben semmi ciki. Nem csak néniknek lehet így köszönni, ez pusztán egy üdvözlési forma. Távolságtartóbb a tegeződő sziázásnál, de egy fokkal közvetlenebb, mint a jónapotmagának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!