Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni egy idiota...

Mit lehet tenni egy idiota anyóssal?

Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 21:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%

Tudod miért van két füled?

Az egyiken bemegy a hülyeség, a másikon meg kijön, és nem foglalkozol vele. Nekem közel húsz éven át bevált. Még akkor is, amikor a gerincműtétem után két héttel, miközben főztem az ebédet magamnak, meg a páromnak, ott ült a konyhában a hátam mögött és csattogtatta a kötőtűit.

2018. jan. 14. 20:48
 22/27 anonim válasza:
73%

Az uram 20 éve nem tud mit kezdeni az anyjával, pedig sosem beszéltem ellene. Ha esik az eső az a baj, ha nem akkor pedig az. Szülés után kaptunk tőle össz-vissz egy fagyott csirkét. 3 km-re lakik, és bébiszittert kell fogadnunk.

Talán az a legjobb megoldás, amikor elkezdi a példabeszédeit és tanácsait, hogy buzgón bólogatunk és mosolygunk. Aztán csináljuk úgy, ahogy kedvünk tartja. Bár amikor már az unokákkal szívózik, akkor kezd elborulni a férjem agya.

2018. jan. 15. 09:24
 23/27 anonim ***** válasza:
40%

Előző, akkor még jobb is, ha nem vigyáz az unokákra, ha szereti szívózni velük.

Meg már nem azért, de te is mindenben csak kritizálnád, ha mégis vigyázna rájuk, hogy miért tette ezt vagy azt, miket beszélt a gyerekeidnek, míg nem voltatok otthon, mivel etette őket, stb. Ha már egyszer megjegyzéssel illeted ezt a fagyott csirke dolgot, akkor biztos más dolgait is csak kritizálnád amiatt azalatt tesz, míg vigyázna az unokáira.

2018. jan. 15. 19:07
 24/27 anonim válasza:
73%
Nem is tettem neki szóvá a csirkét. Szerintem nálam jobban senki nem fogja vissza magát.Direkt provokál, azt szeretné, hogy mikor akadok ki, és gurul el a gyógyszerem. Pl. legutóbb felhívta a gyerkőcöt és azt kérdezgette, hogy "szeretsz ott lakni, nem kicsi a ház?, Sokat beszél a testvéred, zavar, ugye?, A szüleid elintézték, hogy ne menjek Karácsonykor, én nem tehetek róla...". Két hónap után egyszer csak benyögi a nagyobbiknak,hogy elviszi magához aludni. A kicsi erre elkezd sírni. 10 perc múlva kitalálja,hogy mégsem viszi el, csak egy hét múlva. A végeredmény, hogy most már a nagyobbik is sír, ő pedig dolga végeztével kitáncol a kapun. Persze egy hét múlva is lemondta. Hozzáteszem, hogy a kisebbik örökbefogadott (úgyhogy most már ha alkalom adódik cigányozás is van), nekem pedig az égvilágon senkim nincs, anyu 9 éves koromban meghalt.És ez csak egy-két szösszenet az elmúlt hetekből. Na erre varrjatok gombot, ezt az anyóst senki nem tudja überelni
2018. jan. 24. 23:14
 25/27 anonim válasza:
60%

Méghogy kritizálnám... A seggem verném a földhöz örömömben, ha elvinné őket egy moziba, játszóházba vagy bárhova. Úszásra képtelen elvinni, vért izzad, hogy kifogást találjon. Már nem is kérjük. Ha meg nagy ritkán találkozunk, akkor meg ölelgeti és mondja, hogy mennyire szereti.A csúcs az volt, amikor egyszer benyögte, hogy a fiát (férjemet) csak hét éves korában vitte haza, mert az ő anyja annyira ragaszkodott hozzá,hogy nála legyen. Hát, majd'le estem a székről.Az uram már pszichiáterrel is beszélt az anyjáról.

Mit lehet tenni egy idióta anyóssal? Menekülj!! Fuss!

2018. jan. 24. 23:28
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi szar prolit.
2019. aug. 29. 18:49
 27/27 anonim ***** válasza:
13%

Ezt azért kicsit bővebben is kifejthetnéd!

2019. aug. 30. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!