Mit lehet tenni egy idiota anyóssal?
Figyelt kérdés
2018. jan. 8. 21:37
11/27 anonim válasza:
Ugyanazt, mint az idióta kérdéseddel.
Nem foglalkozni vele.
12/27 anonim válasza:
Hát,nem tudom milyen személyiség vagy,de ha nem a "ami a lelkemen az a számon" féle,akkor mindig is gondod lesz vele.Meg kell neki magyarázni mindent,nyers fogalmazással,nem kerteléssel,és meglátod,előbb-utóbb le fog szállni majd rólad,ha majd meglátja,hogy nincs akivel vitatkozni...
Én ilyen vagyok,szóval hidd el,hogy tudom,hogy ez beválik.Még ha ezekután nem is lesztek jóban,kit érdekel,neked van egy férjed(vagy feleséged)nem tudom pontosan mi vagy,neked azzal kell élned,nem az anyósoddal.
28/F
13/27 anonim válasza:
Fejbe somni egy helyesírási szótárral, ami az i betűnél van nyitva.
14/27 anonim válasza:
14, és mi az a fejbe somni? Nem ismerem a somni szót, Neked esetleg egy magyar szavak kéziszótára kéne?
15/27 anonim válasza:
Ez így kevés. Nem tudjuk, hogy miért idióta, hogy miért nevezed így, vagy hogy egyáltalán jogos-e, amit mondasz. Mert lehet szidni az anyóst, de azért nem ártana ismerni a körülményeket.
16/27 anonim válasza:
Semmit, általában az idő mindent megold.
17/27 Misike21 válasza:
Megmondod neki hogy attól hogy a fiával vagy lányával vagy eggyütt , még nem kötelező jóban lennetek . Mellesleg nem a királyok korát éljük hogy megfelelni valakinek . Ha a párodnak jó vagy az a lényeg a többit meg sz..rd le.
18/27 anonim válasza:
Kerüld el!
Ha vele éltek, költözzetek el!
19/27 Sághegyi Péter válasza:
Jó és többnyire igaz magyar közmondás : Nézd meg az anyját és vedd el a lányát. Többnyire (legalább is részben) visszaköszön az anyós viselkedése a lányán agy a fián, hiszen ők abban a környezetben szocializálódtak.
20/27 anonim válasza:
Szerintem fogadd örökbe! rögtön nem az anyósod lesz!! Na, jó ötlet??:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!