Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha az anyósom...

Mit tegyek ha az anyósom megkívánt, és zsarol hogy feküdjek le vele!?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt barinőmmel. Anyósom ismerte anyukámat aki elmesélt neki mindent a magánéletemről. Volt egy időszak az életembe amikor nagyon faltam a nőket ,örömlányokhoz is jártam. Most azzal fenyeget, hogy kitálal a barátnőmnek ha nem fekszem le vele. 60 éves, elég jól tartja magát, szolizni jár, sminkel, férfi szemmel jól néz ki. De akkor is számomra ez olyan kellemetlen. Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot.

2017. dec. 31. 19:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
61%

HA igaz a kerdes..

1. Tálaljon ki, te meg elmondod h megb*szatta volna magat azert mond ilyeneket.

2. Vagy pedig huzogatod mindkettot ameddig tufod.

3. Elkoltozol es nem latod a ven kvát, csak a nődet.

4. Nem lattam még szolizós, KIVANATOS, 60 év feletti nőt. Sztem beteg az elméd, nekem nem kivanatos egy apam korabeli pasis sem, max jol nez ki. Nagyon gaz vagy :D

5. Inkabb kezeltesd magad ha anyakomplexusod van.

6. Ha kamu a kerdes akkor nagyon unatkozhattok a haverokkal :D

21/n

2018. jan. 1. 12:30
 32/44 anonim ***** válasza:
68%

1. milyen anyósról beszélsz, ha csak barátnőd van?!

2. nincs mivel zsarolnia téged!

3. ha lefekszel vele, akkor lesz!

2018. jan. 1. 15:14
 33/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ha már ennyire unintelligens vagy elárulom, nekem van kislányom az előző kapcsolatomból. Te vagy a troll.
2018. jan. 1. 18:17
 34/44 anonim ***** válasza:
37%
feküdj le vele
2018. jan. 1. 18:25
 35/44 anonim ***** válasza:
56%

"Fél éve vagyunk együtt barinőmmel. "

"Dolgozik a párom, én meg itthon vagyok a gyerekkel."

Legalabb magadat olvasd vissza.

2018. jan. 1. 22:38
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

#35-os vagyok, ja, hogy te mar apuka vagy? Huh, es a gyerekkel egyutt odakoltoztel anyoshoz? Es a gyerek anyja nincs a kepben?

Na jo, ugy teszek, mintha elhinnem a sztorit. En a baratnod helyeben nem botrankoznek meg azon, hogy a multban, megismerkedesetek ELOTT, valoszinuleg nagyon fiatalon miket muveltel. Persze a baratnodet nem ismerem, igy vele kapcsolatban nem adhatok tanacsot. De ha o is elbirja ezt az infot, oszd meg vele es akkor Mrs. Robinsonnak nem lesz mivel zsarolnia.

2018. jan. 1. 22:44
 37/44 anonim válasza:
Először is!Miért ne köpje be az anyósát??!!!Az ilyen nem anya!A barátnődnek pedig ha van egy deka agya akkor gondolhatja,hogy ilyet nem találnál ki..mi értelme lenne?!..Múltja mindenkinek van.Bár az is furcsa kicsit,hogy férfiszemmel megnézed úgymond az anyósodat..kicsit beteg szerintem..szereted te egyáltalán a barátnődet?!talán ez a legfontosabb kérdés amit először fel.kellene tenned magadnak.ha pedig igen akkor először tisztázd a mamucival,hogy nem akarsz vele dugni és.ne fenyegessen különben elmondod a barátnődnek milyen szép az anyja.A helyedben a múltadat is mihamarabb tisztáznám vele és akkor a múmia anyja szárazon marad.
2018. jan. 6. 23:08
 38/44 anonim ***** válasza:
Bújj ki alóla: közöld te ezeket a barátnőddel, ez is hozzád, a múltadhoz tartozik, és így már anyósod nem fog tudni sakkban tartani. Ja meg amúgy ha ő közli, honnan fogja venni a barátnőd, hogy igazat mond. Vagy akkor mondd azt , hogy nem baj, mondja csak el, és akkor utána a barátnődnek majd bevallod, hogy amúgy tényleg így van , csak szégyellted ezt előtte, és eddig ezért nem hallott róla. De egyébként ekkor mondd el már nyugodtan szerintem, hogy az anyósod ezzel zsarolt , fenyegetett meg.
2018. jan. 6. 23:14
 39/44 anonim ***** válasza:

Hát jó. Akkor vegyük át:

"Nagyon jól tartja magát, kívánatos. De akkor sem tenném ezt a barátnőmmel"

"Allandóan meztenül mászkál ki a fürdőszobából amikor a párom nincs itthon."

"Nagyon vicces, hogy mindenki szét trollkodja. De köszönöm szépen nem szeretném elveszíteni a párom"

A megcsaláshoz KÉT ember kell.

Te már itt buktad a témát:

"Nagyon jól tartja magát, kívánatos. De akkor sem tenném ezt a barátnőmmel"

Ha én lennék a barátnőd, ennél a mondatnál kivágnálak.

Merthogy te tudnál mit kezdeni anyóssal, és itt mentegetőzöl.

Kényszerít valaki, hogy megtedd? A saját gondolataidon kívül?

És ha elmondja, h k--váztál? Akkor mi van?

2018. jan. 6. 23:17
 40/44 anonim válasza:
55%
Bocsi helyesbítek.Hagyd el a barátnőd,mert nem érdemel meg téged.Tipikusan a gusztustalan pasik közé tartozol te is.Kizárt,hogy te szereted a barátnőd! Járj inkább továbbra is ku....ni aztán remélem összeszedsz minél hamarabb valamit!Az lenne neked való!Nem barátnő!
2018. jan. 6. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!