Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha az anyósom...

Mit tegyek ha az anyósom megkívánt, és zsarol hogy feküdjek le vele!?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt barinőmmel. Anyósom ismerte anyukámat aki elmesélt neki mindent a magánéletemről. Volt egy időszak az életembe amikor nagyon faltam a nőket ,örömlányokhoz is jártam. Most azzal fenyeget, hogy kitálal a barátnőmnek ha nem fekszem le vele. 60 éves, elég jól tartja magát, szolizni jár, sminkel, férfi szemmel jól néz ki. De akkor is számomra ez olyan kellemetlen. Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot.

2017. dec. 31. 19:04
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces, hogy mindenki szét trollkodja. De köszönöm szépen nem szeretném elveszíteni a párom
2017. dec. 31. 20:30
 22/44 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem te kívántad meg őt, legalább itt ne rizsázzál.
2017. dec. 31. 20:35
 23/44 anonim ***** válasza:
85%
Ha meztelenül jön ki a fürdőből, akkor ez azt jelenti, hogy nála laktok, vagy ő lakik nálatok? Nincsen férje?
2017. dec. 31. 21:00
 24/44 A kérdező kommentje:
Meghalt a férje. Én meg páromnál lakok. Elkerülhetetlen hogy találkozzunk.
2017. dec. 31. 21:10
 25/44 anonim ***** válasza:
79%
Szilveszterkor miért a Gyakorin laholsz, ha van egy csajod? Kislány, szerezz barátokat, ne magányos trollkodással kelljen már kitöltened az egész téli szünetet. 1-1 kamukérdés jó buli, na de napi 3 már elmebaj.
2017. dec. 31. 22:03
 26/44 A kérdező kommentje:
Te mi a francról beszélsz? Dolgozik a párom, én meg itthon vagyok a gyerekkel. De látom Te is unatkozol szilveszterkor, hogy értelmes választ nem tudsz adni, csak trollkodsz.
2017. dec. 31. 22:53
 27/44 anonim ***** válasza:
50%
Nekem van egy tippem. Ha hangot ad a dolognak vedd fel hangfelvételre (nehéz elkapni a pillanatot tudom de valahogy vezesd rá) és játszd le a párodnak. Én ha a saját házamban történne elzavarnám a francba. Nyilván a párod és a gyerek a fontos. 19/d
2017. dec. 31. 22:56
 28/44 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi. 19/f
2017. dec. 31. 22:56
 29/44 anonim ***** válasza:
94%
Viszket a hátam, de nincs ki megvakarja. :(
2018. jan. 1. 02:16
 30/44 anonim ***** válasza:
69%
S akkó' mivan ha kitálal a múltadról? Mondd el te, verd ki anyós kezéből a fegyvert. Aztán azért vedd fel diktafonra ahogy fenyeget, és mondd meg neki, hogy ha még egyszer megjelenik nálatok, akkor megmutatod a barátnődnek a felvételt. Vagy csak úgy mutasd meg... én pl tudni akarnék róla ha az anyám egy megbízhatatlan vén repedtsarkú.
2018. jan. 1. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!