Szerintetek en vagyok a paraszt?
Minden masodik hetvegen az anyosomeknal alszunk szombaton Győrben mert kicsit messzebb lakunk es jo oket latni.
En koran kelo tipus vagyok mig a felesegem alszik delig is ha akar. Aposom mar hajnalban felkel mert eljar edzeni, anyosom meg tollaszkodik delig. Ezzel semmi gaz, mindenkinek megvan a reggeli rutinja.
Na de, ami naluk szent, az az hogy egyutt ulunk le reggelizni, ami vasarnap nekik delutan 1ig nem esedekes, mert addigra szedi ossze magat a csalad. En viszont reggel 8-tol delutan egyig felfordulok az ehsegtol. Ilyenkor leulok enni, de kapom a magjegyzeseket az arrajaroktol, hogy ugye tudod, hogy egyutt eszunk kesobb? Ne egyel sokat, majd eszel kesobb. Mondjuk szerintem eleg lenne ramnezniuk, es latjak, hogy termetes ferfi letemre 3. reggeli is befer oda.
Ilyenkor olyan megvetoen neznek ram, most paraszt lennek mert nem alszom delig, hogy ne ehezzek 5 orat felkeles utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!