Mit tegyek, hogy abbahagyja?
Egy udvaron, de külön házban lakunk a férjem szüleivel. A házunknak 2 bejárata van, elől és hátul a kazánházon át. Anyosomék tüzelnek a kazánházban. Többször észrevettem hogy amikor elmegyünk otthonról anyosóm bejár a lakásunkba vagy be akar mennu. Ha a fèrjem megy el utoljára otthonról sajnos nem mindig zárja be hátul az ajtót.
Volt hogy szándékosan hagytam nyitva és odatettem valamit h lássam bejárt-e, és hát persze hogy BE 😠😠😠😠
Mondtam a férjemnek h beszéljen vele, de nem akar, mert nem akar összeveszni velük. Én sem akarok, de idegesít nagyon és nem akarok egész nap azon töprengeni h vajon anyós mit csinál a házamban ha nem vagyok otthon.
Gondolkoztam azon is h valami csapdát csinálok neki, csak hogy vegye észre magát.. vagy nem tudom mit tegyek.😔😕
Ti mit tennétek? Pár ötlet jól jönne....
Nem azért a tíz-húsz fillérért, de az elköltözés nagyon meredek ötlet? Eddig sajnos inkább olyan példát láttam, amikor a szülők közelsége inkább mérgezte a kapcsolatot, mint segítette.
De amúgy nyílt, egyértelmű, világos kérés, határozott kérés, zárcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!