A barátom n nem akar elköltözni az anyjától, én pedig igen. Mit tegyek? Vélemény.
Nem szeret csak hasznal
Menekulj
Aki szeret az veled akar elni csaladot alapitani ez egy nagy tulkoros kamasz nem ferfi
Ennek a kapcsolatnak így semmi értelme sincs, mert nem tart sehova. Te az anyja mellett csak másodhegedűs lehetsz. Ha neki az kell, hogy az anyja törölje ki a popóját 35 évesen, akkor legyen. Te pedig keress egy normális FÉRFIT, ne anyuci pici fiacskáját, mert lehet, hogy pénze van, de esze nincs.
(Bocs, hogy megjegyze,m de egy helyesírási szótárt ajánlanék neked, mert a kérdésed hemzseg a hibáktól.)
Mondok én nektek valamit az elköltözéssel kapcsolatban. Akik azt hiszik, azzal minden megoldódik.
Az én exbarátomnak külön lakása van, tehát elköltözött! DE! Az van, amit anyuka mond! Van kulcsa a lakáshoz, az exbarátom heti szinten többször megy el hozzájuk (él az apja is, csak ő nem ilyen típus), anyuka segít a lakásban pakolászni - sok holmim nem ott találtam meg, ahol hagytam...és ami a legszebb, fő részben miatta szakítottunk!
Nem voltam neki szimpatikus, pedig csak egyszer találkoztunk, és még használt cipőket is küldött nekem ajándékba, persze én visszaküldtem, ez sem tetszett neki gondolom.
Ja, és nemrég kettesben mentek el a fiával nyaralni.
Szóval, aki azt hiszi a költözés, mindenre gyógyír, eléggé téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!