Mit lehet kezdeni egy olyan anyóssal, aki ilyen szöveggel utasítja el az új dolgokat?
"A gyereket 9 hónapos koráig nem szabad kivinni az anyja aurájából, mert agresszív lesz. A zenélő babaforgótól is az lesz"
Egy darabig nem tudtam tovább olvasni a röhögéstől. :D
20. vagyok. Már mi is csak nevetni tudunk rajta, de sajnos ő nem viccel, teljesen komolyan gondolja, amiket mond meg csinál. Rengeteg vita volt vele emiatt, mert a papírra leírt hivatalos érveket is megcáfolja. (Mint párom epilepsziáját, hiába volt ott az orvosi papír, hogy ez az ő tudja, hogy ez csak vírus.) Ki tudja hány kisebb, nagyobb rohama volt, amég otthon lakott, csak akkor is belemagyarázta, hogy ez nem az. Rossz tulajdonsága, hogy teljesen kiforgatja az eseményeket és ezzel csak konfliktust csinál.
Pl. párom evett egy szendvicset, de nem bírta megenni ezért a maradék kenyérhéjat odaadta a kutyáknak. A mostohaanyja hazaért, meglátja a kenyérhéjat a kutyánál, párom apjának meg már úgy adta tovább, hogy a hülye gyereke májkrémes kenyérrel tömi a kutyákat.
Amég párom nálunk volt megölte a halait. (Valami vegyszert öntött a vízbe majd kitalálta, hogy megbetegedtek a halak a koszos víztől...Mielőtt eljött takarította ki és több, mint 30 hal nem hal meg 1 éjszaka alatt, csak úgy.)
Tönkretette a biciklijét (elvágta a féket, meg ilyesmiket, de csak annyira, hogy menet közbe essen szét, mert párom szeretett ugratni vele meg ilyenek és ez neki nem tetszett.) Szerencsére még az udvaron szétesett, amit szintén úgy állított be, hogy párom nem tud rá vigyázni és meg is érdemli, hogy tönkrement és nem vesznek neki újat. (Azt se ők vették, hanem párom az ösztöndíjából és nem tudom mit gondolt, mi lesz, ha a főúton szakad el a fék...)
Nem hagyott vajat kenni a kenyérre, csak nagyon minimálisan, mert szerinte a "sok" vaj undorító és egészségtelen. (Ami igaz, de ő kb. a kést törölte bele a kenyérbe és annyi volt a "vajazás".) Párom gyakorlatilag 2 szelet csupasz kenyeret kapott tízóraira egy szelet szalámival, mert szerinte ez a normális szendvics. :D (Ha megpróbáltál normális szendvicset csinálni akkor kiakadt és megint jött a hülyeségeivel, hogy pocsékolja a kaját.)
Teát ha nem ittad meg fél órán belül kiöntötte és veszekedett, hogy pocsékoljuk, mert csak ott rohad az asztalon. (Felszaladtunk a táskánkért és mire lejöttünk már ki volt öntöve a tea és ment a cirkusz.)
Nem szeletelt kenyeret vesznek, de "anyós" mindig ferdén szeli, de ő ezt nem veszi észre és páromat vádolta, mikor feltűnik neki, hogy a szelet egyik fele fél cm a másik meg 3. Megpróbáltuk értelmesen elmagyarázni, hogy most szelt egy szeletet és lám, nem lett egyenes, mire kiakadt, hogy márpedig ez egyenes. (Nem volt az...)
Nyáron gyorsabban romlik meg az étel a meleg miatt, ami igaz, de ő kb. másodpercekben gondolkodik. Szabályosan rohan a fazék levessel a hűtőig meg vissza, mert úristen megromlik, ha nincs hűtőbe.
Személyes kedvencem, mikor párom dolgozni volt, én a konyhában ebédeltem, mire bejön, hogy igazam volt (meg is lepődtem, hogy ezt mondja), mégsem az aprópénz volt büdös az asztalon (nahát, mily meglepő)....hanem a koton a kukába, mert nyáron nem szabad odabent kidobni, mert rohad. Azt hittem megfulladok a levesbe. :D (Amúgy is minek turkál a szemétbe? Talán dobjuk ki az ablakon? Úristen.. :D)
Mindegy, elnézést, hogy megint sokat írtam. A lényeg, hogy mindent rá kell hagyni, mert úgyis a magáét mondja akkor is, ha kézzel fogható bizonyíték van az ellenkezőjére. Minél kevesebb és személytelenebb dologról kell vele beszélni, hogy ne tudjon mit "megmagyarázni".
Az állatokat (kutya, macska) nem szabad beengedni, ha hideg van, mert akkor ha bemelegszik nem növeszt téli bundát és utána megfagy, ha kimegy. (Itt mondtam neki, hogy barátnőmnek csak bent van a macskája mégis minden télen sörényt növeszt, de megmagyarázta, hogy azt csak megszokásból csinálja.)
:))))))))
EZEN AKKORÁT RÖHÖGTEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!