Szerintetek megteheti vagy sem?
Én nem értem, mi van ezzel a sok háborodott, buta, magát istennek képzelő vénasszonnyal!!!
Egyre több ilyet olvasni, mi van (főleg) a fiús anyákkal ma, hogy mernek ilyesmikre vetemedni? Régen hol lehetett ilyet hallani, h jött anyós, aztán fenyegetőzött, meg gyámügyre rohangált meg elszedte a gyereket, nem adja az anyjának - mi ez???
Meg amúgy nem értem az anyukákat sem, például téged, Kérdező.
Gyenge jellemű rokonokat emlegetsz, akik hagyják, hogy az életükbe belebeszéljen. Ez annál is sajnálatosabb, mivel -ha jól értettem- anyósod testvérei lévén, már csak a korukból vélhetően egész családok eletébe dumál bele..... És nincs senki, aki helyére tenné, aki adna kontaktot elérhető pszichiáterra vagy valami, mert ez orvosi eset.
Hozzám már nem járna, Kérdező, akármennyire is a férjem anyja! Alapvető dolog, ha közös a ház, ugye, hogy én nem fogom a saját házamban meghúzni magam, ahogy pl nem várnám el a férjemtől sem. Ha az én anyám nem lenne képes viselkedni, ok nélkül támadná, már megkértem volna, hogy addig ne jöjjön, amíg nem képes más ember házában a minimális tiszteletet a házigazdáknak EGYARÁNT megadni.
Nem kellene, hogy MEGVÉDJEN (?? miért szorulsz vèdelemre, neked nincs szád, fellépésed??) a férjed, már nem szabadna beengedni, meg kell tanulnia, hogy minden sértés retorzióval jár!
Azt hogy lehet megengedni gyereknevelés terén, hogy én vmt okkal, joggal nem engedek a gyereknek, erre ő csakazértis?! Aztán 7 év mùlva ugyanitt megy a panasz, hogy nem bírok a gyerekkel, meg szidják, panaszolják a kölyköt, holott a buta, irigy, orvosi eset "nagymamát" meg a jellemgyenge, nevelésre képtelen szülőket kellene felváltva megcsapkodni!
A szülőknek kötelességeik vannak, Kérdező. A gyerek érdekeit szem előtt tartva, annak legmegfelelőbb testi-szellemi fejlődését kell előmozdítani. Ha ez azzal jár, h konfrontálódnom kell és helyre tenni pár embert, aki hatalomvágyból, irigységből, irányításmániából akár a gyerek életét is elcseszi, akkor nem habozok - egy percig nem fájna a fejem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!