Hiányoznak az exem szülei?
Új párom van kb 4 hónapja, akinek a szüleit 2 hónapja ismerem. Szeretnek engem úgy érzem, de annyira furcsa természete van az anyukának, hogy nem tudom vele megtalálni a közös hangot. Nem tudom konkrétan megfogalmazni, hogy milyen, csak egyszerűen fura a stílusa, a viselkedése. Számomra elég negatív, nem annyira szimpatikus. Az apuka nagyon csendes, kb meg sem szólal így nem tudok vele mit kezdeni.
Elég gyakran vagyok a páromnál, mert szívesen látnak, csak furán érzem magam ott, mert nagyon nem szimpatizálok azzal a nővel.
Már volt korábban egy egy éves és egy két éves kapcsolatom is. Az 1 évesben nem voltam jóban a szülőkkel, viszont az előző 2 éves kapcsolatomban igencsak jó viszonyban voltam az anyukával és az apukával is egyaránt. Nagyon kedvesek, szimpatikusak voltak. Egyszerű emberek voltak, és mindig nagyon jó kis családias hangulat volt náluk. Sajnos a párommal nem ment a dolog így elváltak útjaink, de meg kell mondani, hogy a szülei nagyon hiányoznak, főleg így, hogy az új család nem tetszik, hiába hogy szeretnek :(
Tudom, ez nem a világvége mert az új párommal minden rendben és boldogok vagyunk, és ez a fontos, csak ez rossz érzés nekem.
Ti voltatok már ilyen helyzetben, változott valamit a szitu, hogy szoktátok ezt meg, vagy meg tudtátok egyáltalán szokni?
22/L
Ismerős. De téged azt mondod kedvelnek! Mit meg nem adtam volna azért, hogy hozzám is így álljanak a mostaniak. Nekem már azért szimpatikusak lennének ha valóban kedvelnek engem.
Nekem nem maga az ex anyja apja hiányzik, hanem az a dolog, hogy ők a 2 évhez képest elfogadtak és még engem védtek, mert tudták, hogy ugye az exem nem becsül meg ahogy egy párkapcsolatban kellene. Mikor szakítottam vele, utána mondták neki, hogy nem csináltad jól a dolgokat. Hozzáteszem, valóban ő volt a ludas, mert aki a párja háta mögött levelezett mással - nem baráti volt a viszony, meg még kedvesebb dolgok...
A jelenlegi párom anyja az meg első perctől a riválisát látta bennem, hiába volt-van előadva a minden rendben, kedvelünk sztori, keresztbe akartak nekem tenni, tettek is, ki is osztottak néha meg hasonlók amikor a fia nem volt ott... Nem mondom, volt hogy tényleg segített, voltak jó dolgai is, de a sértések jobban beleivódtak a lelkembe, mert az sokkal több volt. Ők sosem álltak volna mellém semmiben a gyerekeivel szemben, a másik gyerekével szemben, pedig tudták mi folyik ott! Hogy nem én vagyok a hunyó, de hát mégis csak a gyereke dologgal el lett intézve hogy a tuskó lánya mégis csak a gyereke és az szent tényleg bármit megtehet, átgázolhat mindenkin, rajta is, rajtam főképp, páromon is 20 milliószor. Na mindegy. Végülis ezzel a viselkedéssel "segített" nekem egy kicsit, csak sajnos egy kicsit. Párom még mindig szentnek látja az egész családját. Nem hiszi el, hogy nem az a természetes ami náluk folyik. De bele nevelték ebbe és azt hiszi ezt így szokás, vagy nem tudom.
Ja és az ex kapcsolatomban nagyon jó barátságban voltam a sógornőmmel! Még akkor is találkoztunk, amikor a jelenlegi párommal már együtt voltunk és eltelt akkor 5 év a szakítás óta. A mostani sógornőm meg azert kezdett el utálni, mert leszoktattam a párom hogy a bábuja legyen, hogy pl. hajnali fél 3kor azért keljen fel amikor én is ott voltam, hogy elhozza a sóginőt a discóból, mert ő direkt így szervezte meg hogy majd a bátyja úgyis haza hozza. Nem egyszeri eset volt, meg bele akart szólni a dolgainkba egyszer, csak egyszer mert leállítottam de szépen megkérve, nem elhordva. De sokkal csúnyább ahogy viselkedik kb jó féléve, elmegy mellettünk az utcán, totál idegenként! Még a testvérére sem néz rá sem, nem hogy köszön neki, mert engem utál OK nélkül, vagyis racionális oka nincs, ha nem csak magára gondolna!
Nekem egy csalódás volt a családja, hogy eleve leírtak az első talalkozónál amúgy. Volt egy megjegyzés, aminek lényege az volt, nem engem gondoltak a kedvesem mellé társnak. Onnantól kezdve elcseszett volt a viszony velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!