Érzett valaki olyat, amikor végleg elköltözött, teljesen önállósodott, hogy nagyon hiányoznak a szülei, mintha elhagyta volna őket, mintha meghaltak volna?
Hány éves voltál? Hogy sikerült ezt a rossz érzést megszüntetni? Vagy idővel elmúlt magától?
Újabban amikor szüleimmel vagyok, van, hogy elkap a sírás, sokáig nem tudtam miért.
Dehogy érzek így, 18 éves korom óta nem élek otthon, de attól függetlenül tartjuk a kapcsolatot. Telefon, net, látogatások. Tudom, hogy bármikor ott vannak nekem, ha kellenék és fordítva is.
Lehet azért mert csak 50 km-re lakok tőlük, így könnyen haza tudok látogatni.
Az elején én is úgy voltam, mint ti, nagyon vártam, hogy külön lakhassak, élveztem a szabadságot és, hogy a magam ura vagyok.
Már kb 4 éve élek külön, de talán mostanra jött el az az állapot, hogy biztos a jelenlegi párkapcsolatom, és nem költözök többet haza.
Ezt a fura érzést csak mostanában érzem, az előző páromnál nem éreztem, vele annyira nem volt jó a kapcsolat, nem volt annyira biztos, hogy házasság stb legyen belőle.
Én is beszélgetek velük elég sokat, találkozni ritkábban mint régen. Amikor velük éltem voltak viták, de most így még az sincs, jó a kapcsolatunk, tehát nem értem miért most jött ez az egész...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Neked milyen a párkapcsolatod? Tervezitek az esküvőt vagy családot?
Nálam lehet, hogy ez okozza a dolgot, mert ez annyira véglegessé teszi a dolgot. Pedig szeretnék a párommal együtt élni, nem értem igazán, lehet valami tudat alatti dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!