Anyukám nem akarja elfogadni a barátomat, mit tegyek?
A barátom kicsit "nyálas", pl ha itt van nálunk egész nap puszilgat,ölelget stb és kicsit gyerekes szóval ő sok mindenből viccet csinál de tud komoly is lenni ha olyan a téma
Anyukámnak ez nem tetszik
Mit tegyek?
Nem akarom megváltoztatni a barátomat
4 hónapja együtt vagyunk és eddig nem volt vele semmi baja se anyának csak az utóbbi 2 hétben lett
Nem illik mások előtt nyalni egymást.
Szerintem anyukádnak nem a barátoddal van baja. Nem is baj, hogy szeretget. De nem illik mindenki előtt.
A barátom is 16 éves
Van 2 pici hugom és ők kiborítják anyát, azóta ilyen
Megmondtam a barátomnak hogy anyáék előtt annyira ne legyen ragaszkodó vagy nem is tudom hogy mondjam
Erre ő azt mondta hogy akkor meg fogja játszani magát a szüleim előtt,de én nem akarom megváltoztatni
Már ott tartunk hogy anya nem nagyon akar elengedni hozzá és nem akarja hogy jöjjön hozzánk
9: Nem kell magát megjátszania, de tanuljon meg viselkedni. Meg te is.
Nem illik mások előtt nyalakodni. Utcán sem, buszon sem, társaságban sem, szülők előtt sem.
Menjetek be a szobádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!