Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom tartozik nekünk,...

Anyósom tartozik nekünk, hogyan lehetne ennek véget vetni veszekedés nélkül?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már lassan 1 éve elvárják, hogy kartonszámra vigyünk nekik cigit. Régebben még fizettek, de most már egy fillért sem, és még csak fel sem merül bennük. Apósom szerintem azt hiszi, hogy anyósom ad pénzt, de nem, és én már megelégeltem. Egyszerűen nem azért fogunk keresni, hogy nekik legyen mit elszívni....

Ráadásul én közfoglalkoztatásban 70 ezret keresek, a férjem 100 ezret, kocsit, házat tartunk fenn, és gyerektartást fizetünk. A férjem nem áll mellém. Azt mondja, ennyi jár nekik azért, amiért felnevelték.

Ti mit tennétek a helyemben?

Hogyan mondanátok szépen, hogy most már adjanak pénzt, ha visszük a cigit?

2017. júl. 21. 16:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha te vezeted a háztartást, akkor kezdj el nem főzni, emg a hűtő kongjon az ürességtől. Majd az az idióta, akit most a férjednek nevezel, éhes lesz, akkor pingvinezz, hogy hát" anyucinak jár az a havi 40-50000 forint ára cigaretta, de ide már nem maradt". Majd akkor észbekap.

Amúgy veszekedés nélkül nem fog menni, hidd el.

2017. júl. 27. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Vigyetek kolat es ragogumit is. Ezek a legfontosabb dolgok a cigi utan.
2017. júl. 29. 00:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez eddig is így volt, hogy vittünk nekik cigit, de ideadták az árát, de az utóbbi lassan 1 évben nem...

Egyébként vér szerinti gyerek a férjem és nem nevelt gyerek. Én is mindig azt mondtam neki, hogy ha kenyérre kellene az ok, de az, hogy cigire, amikor egyik félig szív el egy szál cigit, anyósom meg 3 cigit egymás után...

2017. júl. 30. 17:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Eltelt egy év.

Mire jutottatok?

2018. jún. 1. 11:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Mindig vittünk, eddig ide is adtak az arat, de az utóbbi hónapokban "elfelejtik"...
2018. júl. 22. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Férjed reménytelen eset. :(
2018. júl. 22. 20:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Ez azóta sem lett felhozva ez a téma. De szerintem anyósom érzékelte, hogy valami nem oké és fizetgeti amit viszünk... Most, ha ők vesznek valamit nekünk, mi cigivel "fizetünk"... Én még mindig nem örülök ennek a verziónak....
2018. júl. 28. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!