Szerintetek menjünk látogatóba?
Én 4 gyerekes apa vagyok, szóval nem az a parás mimóza fajta. Piás ember a kötelébe se jöhetett egyiknek se, nemhogy felvegye, ilyen kicsi korában - tök mindegy ki az!
A másik: "Őt megviseli, hogy nem érdekli a szüleit az unoka. " - így van: nem érdekli őket, akkor meg mi a fenének odautazni?
Ezen jól ledöbbentem. Ilyen viselkedéssel hozzánk utoljára jöttek volna. Te meg még kérdezed, hogy miért nem mennek?
Elvinném a picit, mert onnan legalább akkor jövök el, amikor akarok, nem kell tűrni, hogy ők maradjanak ilyen viselkedéssel (mondjuk én nem is tűrném, megindítanám őket hazafelé), de nem ebben a hőségben, hanem majd később. A párodat meg jól helyre kéne tenni, hogy tudja már, kik mellett van a helye.
"Az anyósom vérig sértve érezte magát, amiért nem engedtem apósomnak odaadni a kisfiam."
Az anyósod vérig sértődött, mert egy részeg embernek nem adtad a kezébe.
Hát elmehet ám ő is a jó fészkes fenébe!
Ne menjetek hozzájuk és ne hívjátok magatokhoz őket!
A férjed meg ne csak előtted nyissa ki a száját, hanem a szülei előtt is, ha ok van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!