Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek menjünk látogatóba?

Szerintetek menjünk látogatóba?

Figyelt kérdés
A kisfiam februárban született. Anyósomék 1 hónap után jöttek el megnézni úgy, hogy betegek voltak. Pont akkor értek ide mikor elaludt a baba. Ez nekem több órámba telt és örültem, hogy végre alszik. Kértem őket, hogy had pihenjen, nem soká úgy is fel kelmagától, addig beszélgessünk a konyhában. Erre apósom csak addig piszkálta míg fel nem ébredt. Kértem, hogy ha babázni akar, akkor mosson kezet. Nem volt hajlandó. Az is hozzá tartozik a sztorihoz, hogy apósom ittasan érkezett. Mi nem tartunk itthon alkoholt, ezért többször lement a boltba felesért. Tehát egy idő után részegen parádézott nálunk. A párom majd el süllyedt szégyenében, de nem szólt rá. Aztán mikor fel akarta venni az após a babámat nem engedtem. Erre sírni kezdett. Ezután felénk se nézték, de folyton mondják, hogy mi menjünk. Én nem szeretnék, mert csak busszal tudnánk menni, ami ritkán jár és félek, hogy nem tudok eljönni a gyerekkel, ha az após megint le issza magát. A párom menni akar, mert milyen az, hogy nem látják az unokát. Na de ők nem is jönnek! Pedig egyszerűbb egy felnőttnek buszozni, mint egy babával. Mit tegyek?
2017. jún. 26. 11:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 gyerekes apa vagyok, szóval nem az a parás mimóza fajta. Piás ember a kötelébe se jöhetett egyiknek se, nemhogy felvegye, ilyen kicsi korában - tök mindegy ki az!

A másik: "Őt megviseli, hogy nem érdekli a szüleit az unoka. " - így van: nem érdekli őket, akkor meg mi a fenének odautazni?

2017. jún. 26. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Ezen jól ledöbbentem. Ilyen viselkedéssel hozzánk utoljára jöttek volna. Te meg még kérdezed, hogy miért nem mennek?

Elvinném a picit, mert onnan legalább akkor jövök el, amikor akarok, nem kell tűrni, hogy ők maradjanak ilyen viselkedéssel (mondjuk én nem is tűrném, megindítanám őket hazafelé), de nem ebben a hőségben, hanem majd később. A párodat meg jól helyre kéne tenni, hogy tudja már, kik mellett van a helye.

2017. jún. 26. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Az anyósom vérig sértve érezte magát, amiért nem engedtem apósomnak odaadni a kisfiam."

Az anyósod vérig sértődött, mert egy részeg embernek nem adtad a kezébe.

Hát elmehet ám ő is a jó fészkes fenébe!

Ne menjetek hozzájuk és ne hívjátok magatokhoz őket!

A férjed meg ne csak előtted nyissa ki a száját, hanem a szülei előtt is, ha ok van rá.

2017. jún. 27. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!