Anyós nevelése a lusta férjem? Már mindennel próbálkoztam.
Figyelt kérdés
Együtt élünk anyósékkal. A férjem kegyetlen lusta, köszönhetően az anyjának, aki szerint természetesen fogadjam el. Semmit nem csinál itthon, nem segít semmit, egy tányért sem mos el maga után. Elvárja, hogy kiszolgáljam, ha az anyja észreveszi, hogy nem, dühösen néz rám, és megy ő intézkedni. Mamapicifia még 31 évesen is. Csak a füvet nyírja le itthon. Evés után elpakolni? Nem. Valamit is takarítani, elpakolni? Nem. Természetesen az anyja előtt nem szólhatok, csak magamban forrongok. Utána ha mondom neki, meghallgatja, de nem érdekli. Ha kérek valamit hogy csinálja meg: majd. Anyucinak ugrik. Számtalanszor beszéltem már vele. Már nagyon elegem van belőle. Úgy érzem magam mint egy házvezető nő. És az anyja szerint rendben van hogy ilyen lusta. A jó nevelése.2017. jún. 18. 17:02
21/25 anonim válasza:
Felnőtt férfi....Ne fogd már az anyjára, hogy lusta disznó... Szerintem anyósom is megtenne bármit a kisfiának, de a férjem szerencsére nem ilyen. Ezt tudod ki baszta el, de nagyon? TE. Csűrhetjük csavarhatjuk de a legnagyobb lúzer te vagy. Legközelebb figyelj oda mikor azt mondja valaki anyóshoz nem költözünk, férjhez nem megyünk amíg együtt nem éltünk a pasival. Legközelebb gondolkozz. Most pedig fejezd be a nyafogást és vagy válj el, vagy viseld a következményeket. Mert annyit elárulok, hogy nem fog megváltozni. Nem akarlak bántani de falnak megyek az ilyen ostobáktól.
22/25 anonim válasza:
Egyébként fogadjunk h leszel olyan marha és szülsz neki legalább két gyereket....Szeretettel várunk ha akkor is ide jössz nyafogni, hogy nem törődik a gyerekkel se , neked meg nincs hova menned....Szomorú történet....
23/25 anonim válasza:
Kérdező rábukott a nagy farokra és kész...fogadni mernék hogy a házasság előtt csak esténként voltak egyházban, amúgy meg soha. Ha már egy valamiben jó a férfi akkor elvan könyvelve tökéletesnek és akkor durr bele a házasságba XD
24/25 anonim válasza:
Az én párom édesanyja is pont ugyanilyen, ami miatt párom a házimunkából nem veszi ki a részét. Mi is még náluk élünk, megkérte a kezem, de én addig nem megyek hozzá, még meg nem látjuk, mi sül ki az együttélésből (most fogunk elköltözni). Igaz, lakásba, a családi házban ő mindent megcsinál, ami kinti munka, úgyhogy mivel elég hiperaktív, csak reménykedem, hogy be fog segíteni, megváltozni nem fog úgy sem. Vagy fogom bírni, vagy nem. Azt tanácsolom költözzetek el mihamarabb, de azzal a feltétellel, hogy majd besegít mindenben, amire megkéred. Majd meglátod, megteszi-e vagy sem.
25/25 anonim válasza:
Sajnállak, megváltoztatni nem fogod tudni, és igen, neki csak cselédnek kell egy nő, aki majd ha az anyja helyett gondoskodik róla. Azt viszont nem igaz, hogy nem tudtad, hogy ilyen mikor elkezdtetek járni. Az is baromi fura, hogy előtte nem életetek együtt. Ilyen van még? De ok, most már tudod butaság volt. Azonban mikor jártatok is biztos aludtál náluk, mentél át, biztos ettél náluk. Akkor pl kávéztatok nem Ő csinálta meg Neked, vitte oda és utána mosogatott el? Vagy pl reggeliztetek nálunk, akkor ugyan így, hogy nem ő csinálta, vette elő stb. és mosogatás utána? De egyéb dolgok is, nem ágyazott be, nem hazatolt át magának, nem porszívózta a szobáját stb. ? Azért ha valaki nem is él egy fedél alatt simán le lehet szűrni ki milyen házias. Sőt az első 1-2 hétben. Ha nem az mehet a fenébe, mert csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!