Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós nevelése a lusta férjem?...

Anyós nevelése a lusta férjem? Már mindennel próbálkoztam.

Figyelt kérdés
Együtt élünk anyósékkal. A férjem kegyetlen lusta, köszönhetően az anyjának, aki szerint természetesen fogadjam el. Semmit nem csinál itthon, nem segít semmit, egy tányért sem mos el maga után. Elvárja, hogy kiszolgáljam, ha az anyja észreveszi, hogy nem, dühösen néz rám, és megy ő intézkedni. Mamapicifia még 31 évesen is. Csak a füvet nyírja le itthon. Evés után elpakolni? Nem. Valamit is takarítani, elpakolni? Nem. Természetesen az anyja előtt nem szólhatok, csak magamban forrongok. Utána ha mondom neki, meghallgatja, de nem érdekli. Ha kérek valamit hogy csinálja meg: majd. Anyucinak ugrik. Számtalanszor beszéltem már vele. Már nagyon elegem van belőle. Úgy érzem magam mint egy házvezető nő. És az anyja szerint rendben van hogy ilyen lusta. A jó nevelése.
2017. jún. 18. 17:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

"Míg jártunk, honnan tudhattam volna?"

Lehet tudni, hidd el.

Pl. pár napot együtt töltötök, azalatt látod, hogy mit csinál. Pl. elmosogatja maga után a tányért, vagy csak belerakja a mosogatóba? Vagy még azt sem? ha nálad kupi van, nyugodtan beül a kellős közepébe? vagy szóvá teszi, hogy takarítani kéne, esetleg meg is teszi? ha elmegy vécére, lekeféli maga után, vagy úgy hagyja? Ha együtt vagytok, elvárja hogy főzz neki? (Volt olyan pasim, aki órákig elemezte, hogy micsoda dolog az, ha egy nő nem főz. Nem különösebben hatott meg vele, ha főtt kaját akar főzzön magának)

Nagyon sok jel van, amiből ki lehet találni, hogy ki milyen. És igen, kérdezgetni kellett volna. Mi még alig ismertük egymást a férjemmel, már akkor tudtuk egymásról, hogy ő imád főzni, én meg utálok, és a takarítás sem az erősségem. Nem árultam zsákbamacskát. Azért ha valakivel össze akarok költözni, jó ha tudom, hogy mit vár el tőlem, és hogy amit én elvárok tőle, azt ő teljesíti-e majd.

2017. jún. 18. 17:48
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem már simán kiderül, hogy milyen a másik, ha csak együtt járnak.

Nem kell ahhoz még együtt élni sem. Hisz ha az ember együtt jár valakivel, lehet tudni, hogy miket csinál, miket nem, mit szeret és mit nem. Akkor is töltenek együtt időt, ahol ez kiderül volna.

Maximum kérdező akkor nem foglalkoztál vele.

Viszont ha még nincs gyereketek, akkor most kéne elgondolkozni azon igen erősen, hogy tényleg vele akarsz majd gyereket is vállalni, vagy megszokod, hogy akkor is majd mindent te fogsz csinálni.

2017. jún. 18. 17:58
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy pasi 31 évesen még mamahoteles, abból azért le lehet vonni a következtetéseket.
2017. jún. 18. 18:06
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem azért nem szólok anyós előtt, mert félek tőle, csak kerülöm a konfliktust. Szóltam már előtte hogy vmit pakoljon el, anyuci ugrott hogy majd ő megcsinálja, neki nem teher. Azaz egyből le vagyok oltva. Ezért nem szólok előtte. Anyós felfogása szerint a férfiak mind ilyenek, a feleségnek ki kell szolgálni. Én nem ezen a véleményen vagyok. Apám sem ilyen lusta, segít anyunak ha van ideje. Szerel amit kell, sok mindenhez ért. Nem úgy mint a kedves férjem. Mindig dicsekszik milyen jól nevelte, hát...vannak fenntartásaim ez ügyben. Én nem így nevelkedtem, és fiú tesóm sem, hogy mindig a készre várok csak mondenben. Épp ezért nem értem az ilyet.
2017. jún. 18. 20:40
 15/25 anonim ***** válasza:
96%

És most mi mit tehetünk érted? =D Menjünk el 3-4-en verjük meg? Egyébként meg b+... Hogy lehet úgy összeházasodni, hogy egy percet nem életetek együtt? Hát rá kellett néznem a naptárra, hogy biztos nem 1817 van-e.

Eredj át a válás kategóriába ott biztos tudnak pár jó ügyvédet.

2017. jún. 18. 21:01
 16/25 anonim ***** válasza:
56%

Megérdemled. Értelmes ember együtt él a párjával legalább egy évig, mielőtt házasodna.

Mit tehetsz?

- tűrsz és örökké házicseléd meg ingyen punci leszel

- elválsz

De ha ezt eddig elviselted, nem fogsz elválni, hanem ücsörögsz a langyos szarban és ide írogatsz.

2017. jún. 19. 09:52
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem biztos, hogy csak a nevelés kérdése.

Hajlam, amivel születik az ember.

Lehet, hogy anyósod is kínlódott vele eleget, míg felnevelte.

2017. jún. 19. 13:45
 18/25 anonim ***** válasza:
80%

"Ez a nők legnagyobb hülyesége, hogy azt képzelik, majd ők megváltoztatják a férfit." Szomorúan kell tapasztalnom, hogy igen. Van egy értelmes, művelt, szórakoztató barátnőm, egy eléggé egyszerű mentalitású férfivel él együtt. Az elején még panaszkodott, hogy a férfi akkor sem volt hajlandó házimunkát végezni, amikor munkanélküli volt (közben amikor meséltem, hogy nálunk munkamegosztás van, kb. lepapucsozta a barátomat). Aztán lassan beletörődött,

de hetente hallgathattam, hogy jaj szegény barátja milyen depis, nincsen munkája és neki meg alig van ideje főzni rá. Pár éve született gyerekük, szerinted változott valami? Minden a barátnőmre szakad, ő végzi az összes házimunkát, a gyerekkel ő foglalkozik és ő dolgozik többet a munkahelyen is. Szinte már alig beszélünk, nem jár el sehová....ezt akarod? Ha gyerek lesz az ilyen típusú férfiak még jobban beleszarnak, már elnézést.

Annyi normális férfi van...:/

2017. jún. 19. 13:46
 19/25 anonim ***** válasza:
71%

nem tűnt fel mikor nem akart veled élni? meg anyucihoz költöztett be?

költözzetek el!

2017. jún. 20. 09:46
 20/25 anonim ***** válasza:
24%

Hiba volt a házasság, az nyilvánvaló, de már kár azon filózni.

Megváltozni nem fog, ha az anyja meghal (nem kívánom, nyilván), akkor kezd bele a felbőtt életbe, és TALÁN egy kicsit át tudod nevelni férfi képére - addig marad önállótlan gyerek.

Szóval én válnék - egy életed van, ne cseszd el.

2017. jún. 20. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!