Eredeti autó CD-ről, hogyan tudnám "lemásolni" lementeni az adatokat? Már próbálkoztam sok mindennel.
Nyelvet tanulok és kaptam kölcsön két CD-t, amivel a hallgatós feladatokat lehet gyakorolni.
Viszont, vissza kell őket adnom, ezért szeretném lemásolni, lementeni a tartalmát.
Próbálkoztam megírni, "lemezmásolással", aztán media playerrel bemásolni őket,próbálkoztam konzerválóprogrammal.
A CD túlságosan le van védve.
Van erre valami megoldás?
Sajna ezzel sem engedi.
Szektorhibákat ír ki.
Próbáltam Neroval CD másolást.
Aztán az előbb említett Clone CD-vel egy CD képfájlt létrehozni belőle.
Aztán, próbáltam AVS Audi converterrel MP3-ba lementeni a CD tartalmát.
Próbáltam a Windows média playernél a bemásolást.
Egyik sem működött.
A CD igazából vadi új, egy ismerős vette.Egy 4000 forintos csomagban volt, a könyv+CD.
Azt csak ISO-ba jó menteni, gondolom fejezeteket tartalmaz. ImgBurn pl.
Nem dvd véletlenül?
Esetleg az ingyenes IMGBurn: [link]
1. Berakod a lemezt a gépbe és elindítod a programot.
2. "Create image file from disc" pontot választod. ("Lemezkép létrehozás a lemezről")
3. Fent a "Source" ("Forrás") résznél kiválasztod azt az olvasót, amiben a lemez van.
4. Lejjebb a "Destination" ("Cél") résznél kiválasztod a helyet, hogy hova készítse el az ISO fájlt.
Lent ráböksz a nagy és színes ikonra.
Kis segítség: [link]
Angol leírás képekkel: [link]
Ha ennyi próbálkozás után sem sikerül, akkor lehet hogy a DVD-olvasó nem jó, - kipróbálnám másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!