Érdemes ezt végigcsinálni egyáltalán?
Kérdésem nem is igazán kérdés csak gondoltam leírom mindazt ami velem történt, hogy ez legyen tanulság mindenki számára.
Férjem családja több évig mutatta nekem a szépet, de mindig éreztem, hogy nem tartozom közéjük. Bár mindig kaptam ajándékot és mosolyogtak, de folyton viccelődtek a súlyommal, kinézetemmel, munkámmal. Persze mondván hogy ők mindenkivel ilyenek. Én mindezt elfogadtam igaz már szinte gyomor görccsel mentem át, de úgy voltam jó nem imádnak de legalább nem is utálnak és az a fontos, hogy a párom boldog legyen.
Ám nemrégiben kiderült, hogy férjem félrelépett, közben kiderült hogy ennek összetett okai voltak és én végül megbocsájtottam.
Ami ezután jött viszont jobban szíve ütött:
Férjem családja engem hibáztatott amiért ez történt mondván miért nem figyeltem jobban a fiúkra és különben is nem tettem eleget. Ezért bocsánatkérést azóta sem kaptam. Plusz még én lettem leszólva hogy nem is akartam közéjük tartozni soha.
Rájöttem tök feleslegesen öltem abba a családba 7 évnyi szeretetet, ajándékot, kedvességet.
Édesanyám is annak idején így járt. Csak azért tűrt, mert mégiscsak kell nekem nagyszülő aztán hiába tette ezt, mert a nagyszüleim így is megutáltatták magukat.
Így ezt azért írom, hogy akik úgy érzik jobb tűrni, mert ez így van rendjén vagy szimplán azt hiszitek majd a tűrés megtérül azoknak üzenem ez NEM így van!! Ha nem vagytok megbecsülve, akkor hagyjátok is a fenébe, mielőtt több évetek megy pocsékba.
Akinek viszont nincs ilyen gondja az pedig becsülje meg az anyósát/apósát amiért nem ilyen jutott ki neki.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!