Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Érdemes ezt végigcsinálni...

Érdemes ezt végigcsinálni egyáltalán?

Figyelt kérdés

Kérdésem nem is igazán kérdés csak gondoltam leírom mindazt ami velem történt, hogy ez legyen tanulság mindenki számára.

Férjem családja több évig mutatta nekem a szépet, de mindig éreztem, hogy nem tartozom közéjük. Bár mindig kaptam ajándékot és mosolyogtak, de folyton viccelődtek a súlyommal, kinézetemmel, munkámmal. Persze mondván hogy ők mindenkivel ilyenek. Én mindezt elfogadtam igaz már szinte gyomor görccsel mentem át, de úgy voltam jó nem imádnak de legalább nem is utálnak és az a fontos, hogy a párom boldog legyen.

Ám nemrégiben kiderült, hogy férjem félrelépett, közben kiderült hogy ennek összetett okai voltak és én végül megbocsájtottam.

Ami ezután jött viszont jobban szíve ütött:

Férjem családja engem hibáztatott amiért ez történt mondván miért nem figyeltem jobban a fiúkra és különben is nem tettem eleget. Ezért bocsánatkérést azóta sem kaptam. Plusz még én lettem leszólva hogy nem is akartam közéjük tartozni soha.

Rájöttem tök feleslegesen öltem abba a családba 7 évnyi szeretetet, ajándékot, kedvességet.

Édesanyám is annak idején így járt. Csak azért tűrt, mert mégiscsak kell nekem nagyszülő aztán hiába tette ezt, mert a nagyszüleim így is megutáltatták magukat.

Így ezt azért írom, hogy akik úgy érzik jobb tűrni, mert ez így van rendjén vagy szimplán azt hiszitek majd a tűrés megtérül azoknak üzenem ez NEM így van!! Ha nem vagytok megbecsülve, akkor hagyjátok is a fenébe, mielőtt több évetek megy pocsékba.

Akinek viszont nincs ilyen gondja az pedig becsülje meg az anyósát/apósát amiért nem ilyen jutott ki neki.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2017. máj. 18. 13:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem kellett volna jópofizni, hanem már az elején ki kellett volna állni magadért. Mert ez nem a jóisten , vagy az angyalka dolga, sőt még csak nem is a férjedé (legfeljebb támogathat, ha te magad is tiszteled eléggé magadat, és szólsz, és mindig szólsz, ha valami nem frankó). Aki nem áll ki magáért az lesheti a csodákat.
2017. máj. 22. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!