Ciki lenne a barátom szüleihez költözni?
Távkapcsolatban vagyok a barátommal, és már egyikőnk se bírja annyira ezt, így arra gondoltunk, hogy összeköltözünk. Ő egyetemre jár én most fogok elkezdeni dolgozni.
De amíg összegyűjtünk némi pénzt arra gondoltunk, hogy mi lenne ha oda költöznék egy időre + fizetnék a családi kasszába 40-50ezer ft-ot.
Ha fizetnék és úgy lennék ott illetve segítenék mindenben amiben csak lehet szerintetek nem lenne gáz odaköltözni?
Kicsit kellemetlenül érezném magam először, hogy csak úgy oda megyek ha pozitívan fogadják a dolgot még úgy is.
Mondjuk ha "anyosek" meg nem is tudjak, lehet nekik is lenne 1-2 szavuk.
Az "ugy dontottuk osszekoltozunk" meg az "odamegyek lakni a sulis fium anyjaekhoz" baromira nem ugyanaz.
#24 - mi az, hogy "csoveztel ott epp eleget nyaranta"? Azert mert a baratommal vagyok mar ott csovezek? Meg igy is kevesebbet vagyok ott mint az olyan emberek akik ugyan abban a varosban laknak.
A munka pedig meg van..tudom mennyi a fizetesem es mennyit tudnek adni.
Ergo ki emlitett olyat, hogy panel? Kerteshazrol beszelunk.. es nem 2evre gondoltuk ezt. Csak addigra mig egy kicsi penz osszejon. Ő is elakar koltozni onnan igy az, hogy kb 2-3 honapnal tovabb ott maradunk eleg kicsi az eselye.
Csak nem szeretnenk 0-rol indulni. Nekem van allando munkam, neki egyetemistakent lenne alkalmi... meg tudnank oldani az alberletet is ha nagyon muszaj lenne es a szuleire sem szorulnank ra, de azert ezt is felhoztuk hogy MI LENNE HA..
Ha 3 évet kibirtatok így, akkor már 2-3 hónap miatt érdemes kavarni? Nem értem a problémát. Maradtok, ahol vagytok, gyűjtötök 2-3 hónapig, aztán kivesztek egy albit. Csak nem ezen múlik a kapcsolat.
Vagy a munka miatt kell odaköltöznöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!