Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barátnőmet terrorizálja a...

Barátnőmet terrorizálja a nevelőapja (? )

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves barátnőm, nemsokára 18 lesz.

Van neki kb. 12 éve egy idióta nevelőapja. Mi 10 hónapja vagyunk együtt, idáig megengedte, hogy ott aludjak náluk, viszont azt nem, hogy ő aludjon itt amíg nem vagyunk együtt 1 éve. A mai nap folyamán megőrült, az iskolában is felhívogatta a tanárokat, hogy még véletlenül se üljek mellette. (Igen, osztálytársak vagyunk, off-ot nem kérek.) Aztán mondta neki, hogy miattam van minden, megakarta őt is verni, aztán fenyegetőzött, hogy engem megver. Egyébként nem normális az ember, számolja a km-eket, hogy mennyit megy az autóval. Ha már kevesebbet megy mint szokott akkor azért is ugat. Féltékeny rá. Hiába beszéltünk az anyjával, azt mondta, hogy beszélni fog vele, de hát semmi.. Most az lenne a kérdésem mivel, hogy 16 éves már elmúlt így ha esetleg nem megy haza, és itt alszik, közben ide jön a nevelőapja balhézni akkor bármiféle beleszólása lehet? Pl. "most rögtön takarodj haza" és társai? Esetleg ha rendőrt hív hozzánk, akkor mi történhet? Jogilas semmi köze nincs hozzá, csak egy háztartásban élnek. Előre is köszi a válaszokat.

17/F

2017. ápr. 27. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"néha részeg"

Illetve még mindig csak az anyja pasija, nem az apja. Ha az apja vagy az anyja tiltaná, akkor én is azt mondanám, amit te, de... hoppá, nem az, illetve más problémák is vannak a faszival.

2017. jún. 10. 17:35
 12/12 anonim válasza:
Mi lett a történetből?
2018. nov. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!