Anyósom rá akarja eröltetni a gyerekeimre, hogy az élettársát papónak szólítsák! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nekem nem tetszik a dolog mert az egy alkoholista és nagyon csúnyán beszélő ember, de ha az anyósom van a gyerekekkel akkor mindig előhozza a témát és a nagyobbik gyerek már emlegeti is a "papóját". Nagyon dühit a dolog. Mit tegyek?2017. ápr. 26. 08:38
11/13 anonim válasza:
Én sose hívtam a nagyim "pasiját" papónak papinak tatának meg ilyeneknek. XY bácsi volt, mint egy fenti kommentelőnél. Sose erőltették, hogy máshogy hívjam, mert volt nagyapám, csak ő addigra már elhunyt, mire jött XY bácsi. Csúnya lett volna őt nagyapázni, miközben a nagyapám már halott volt.
Hagyd, hogy a gyerekeid döntsenek. Ha egy olyan férfi, aki kedves, jól bánnik a gyerekekkel, akkor legyen. De ha nem érdekli őket a gyerekek, akkor igenis legyen XY bácsi. A papó egy közeli, fontos rokon, nem egy közömbös nagyi pasija. Arra meg kérd meg, hogy moderálja magát, mert nem akarod, hogy a gyerekeid idő előtt csúnyán beszéljenek. Ha meg nem érti ezt meg, akkor nincs se tali, se papózás.
12/13 anonim válasza:
én néniztem a mostohanagymamámat, nem mondták sose, hogy máshogyan hívjam. de nálatok nem az a legnagyobb gond, hogy hívja, hanem az, hogy egy trágár alkeszről van szó...
13/13 anonim válasza:
Azért ne papózzák, mert a nagyinak ez a dilije. De ha a gyerek papónak, papának, akárminek akarja hívni, az már egészen más tészta. Akkor szerintem el kell fogadnod. Ezt kéne tisztázni, hogy a gyereked a mama hatására szólítja így, vagy mert ő is ezt akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!