Hogyan állíthatnám le az anyósom?
Közlod vele, hogy
1, napközben jöjjön látogatóba
2, a te gyerekedet te fürdeted
3, ha nemiatt tetszik a rendszer, nem kell többet jonni
1. Szólj neki, hogy nem szertnéd megbántani, nem szeretnél sértődést, de te ugyanúgy szereted fürdetni a SAJÁT gyerekedet, úgyhogy legyen kedves ezt tartsa tiszteletben. A te gyermeked, te szeretnéd fürdetni.
2. Fürdesd meg előbb, hogy mire jön, már legyen patyolat a gyerek!
Nem ertelek. Felnott ember vagy. Hogyhogy nem mered megmondani, hogy ne jojjon?? Miert felsz tole ennyire?
Felhivod, megmondod, Magdi neni ugy gondolom innentol en szeretnem az esti ritualet a gyerekemmel, majd beszelunk, szep estet!
Ennyi. Miert nem mernek a kisgyerekes anyukak anyosnak nemet mondani? Marmint miert csak akkor mernek, ha vadidegen internetezok mondjak hogy mondjanak nemet?
10# vagyok, nálunk a rendszer: megbeszéljük a gondokat, ha anyóssal van baj párom rakja helyre ha anyámmal van a baj én intézem,mindenki a saját rokonságát.
Ha párod nem áll melléd szerintem anyósnak hiába fogsz mondani bármit...
Nyisd ki a szádat!
Nem ő szülte, hanem te!
Amúgy sem értem miért hagyod hogy minden nap menjen.
Ilyen pofátlan anyósokból sajnos sok van.
Fel kell világosítani,nem kell félni hogy megsértődik.
Ha gondolod szólj előbb a férjednek,hogy beszéljen az anyjával.
Ha nem teszi meg vagy a mama akkor is érthetetlen, akkor meg tedd ki a szűrét és kész!!!
Én hamar leállítottam az anyós,már azon a napon amikor kijöttünk a kórházból.
Ugyanez a kategória és ősanya típus!
Ismered a mondast? Nema gyereknek anyja sem erti a szavat!
Hat en hozzateszem:hat meg az anyosa.
Beszelj! Mondd neki hogy NE.
A szavak sokmindent megoldanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!