Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti ilyen helyzetben még mit...

Ti ilyen helyzetben még mit vetnétek be? Nem kizárni akarom az életünkből és nem vérig sérteni.

Figyelt kérdés
Már megeszi az életemet. Elvárná, hogy minden nap órákat legyek vele, de olyankor egyfolytában cseszeget, nagyon elfáradok tőle, és amúgy sincs időm céltalanul sétálgatni vele fél napot. Ha azt mondom, vendégem van, nem érek rá, hív, hogy nem jön ő be, csak a kislányomnak hoz gyümölcsöt, de már a ház előtt van, persze ahogy nyílik az ajtó, csörtet be. Ha rokonok jönnek, akkor is átjön, mi meg nem fogunk persze bujkálni... Ha mással sétálnék, ő is jönni akar, nem is baj ez, csak épp sem beszélgetni nem tudok a másikkal, sem egyáltalán megszólalni. Nincsenek barátai, arra fogja, hogy após miatt (após ezt pont őrá fogja). Én sajnálom, hogy nincsenek meg jól, de nem tudom tovább magamra vállalni ezt. Párom már beszélt vele, másnap mintha mi sem történt volna, jött. Próbáltam erélyesen is megmondani, hogy sok ez nekem, redukáljuk le a találkozásokat, de mintha nem fogná fel. Ha nem veszem fel a telefont, átküldi a szomszédot (volt kolléganője, nagy kavarógép), hogy ellenőrizzen le, meg volt, hogy figyeltetett vele, tényleg elmegyek-e, mikor orvoshoz mentem, oda is jönni akart, de mondtam, hogy nincs időm megvárni őt, mert elkések. Nyár végén költözünk másik városba, de addig folyamatos gyomorgörcsöm lesz tőle.
2017. márc. 23. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
#9-es, én ezek után biztos kivágtam volna őket, mint macskát....
2017. márc. 24. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Ezeket csinálják a gyerekkel?? Élvezettel nézik, ahogy sír, meg fetreng a földön. Csodálom, hogy még nem küldted el őket a bús.....
2017. márc. 24. 20:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Ó nem hagyom ezeket szó nélkül, de jobb érzés, hogy végig kell nézniük, hogy az ellenkezőjét csinálom, és nem veszem figyelembe az okosságaikat.
2017. márc. 24. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Ne haragudj, de nem értem ezeket a kérdéseket.

Megmondod neki te is és a férjed is, hogy nem szeretnétek minden nap látni, mert szeretnétek pihenni, együtt lenni, vagy épp másokkal lenni.

Ha csenget, akkor kimész és megmondod neki, hogy most nem alkalmas. Sőt, hozzánk csak akkor jón bárki, ha előtte megbeszéljük.

Telefonon van hívásletiltás, és szépen ki lehet mondani azt is, hogy NEM,

Én értem, hogy nem akarod megbántani, de ez nem fog máshogy menni.

Bár nem vagyok rá büszke, de a férjem egyszer nem engedte be az anyukáját, mikor többedszer jött váratlanul. Tóbbet nem jött, csak ha előre megbeszéltük.

És az a dúrva, hogy az anyós csak így értette meg, hiába szóltunk neki előtte szépen , többször.

2017. márc. 25. 12:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, köszönöm a te válaszod is! Mint fentebb leírtam, beszélt vele párom, és én is, próbáltuk kedvesen szép szóval, mert abból általában ért az ember, és sajnos durvábban is kellett. De egyszerűen, mint aki nem ért magyarul...már ezért írtam ki a kérdést, hogy biztos én hagytam ki valamit.
2017. márc. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!