Apósommal majdnem minden napra van valami balhé. A próbléma a gyerekek miatt van, mert bármit teszek neki semmi nem tetszik. Nagyon durva dolgokat művel. Ellenem neveli őket folyamatosan. Hogy állítsam le h legalább 1 nap nyugalmam legyen tőle?
Nem könnyű a helyzeted Kérdező, de én azt tanácsolnám, hogy ne vedd a lelkedre, amit egy iszákos ember mond és csinál.
Engedd el a füled mellett, hisz a párod is megmondta, hogy már elitta az agyát.
Ahogy egy szellemi fogyatékostól sem szívod mellre a mondókáját, tőle se tedd, a kettő ugyanaz.
Ellened neveli őket?
Tehát ezt úgy kell érteni, hogy szid és csúnyákat mond rólad a gyerekeknek?
Nem tudom mekkorák a gyerekeid, de ülj le velük beszélgetni a koruknak megfelelő színvonalon és mondd el nekik, hogy a papa feje beteg ezért nem szabad komolyan venni a mondókáját.
Igyekezz, hogy a gyerekek minél kevesebbet legyenek a társaságában!
A költözésről én már nem is beszélek, mert úgyis az a célotok mihelyt lehet, tehát felesleges nekem is ezzel nyaggatnom téged.
Anyósod nincs? Vele mi a helyzet?
Ha már tényleg meg van a hely, ahova mentek és csak 1 hónapot, vagy heteket kell várni, akkor szervezzetek annyi kinti programot, amennyit lehet. Jó idő van, menjetek kirándulni, piknikezni, várost nézni, múzeumba.
Este térjetek csak vissza a szétfáradt gyerekekkel, akkor aztán fürdés, alvás. Alkoholistával nem érdemes együtt élni, pláne nem a gyerekeidet kitenni ennek. Ne legyetek otthon és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!