Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Összevesztem az apósommal,...

Összevesztem az apósommal, most mi legyen?

Figyelt kérdés

Soha, senkivel nem szoktam veszekedni és nem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet családon belül úgy összeveszni, hogy ne menjenek egymáshoz a családtagok. De tegnap eljutottunk arra a pontra apósommal, hogy nem óhajtok többet az ő társaságában lenni.

3,5 éve ismerkedtünk meg a párommal, az apósom az első perctől kezdve sérteget, de soha egy szót nem szóltam, mert az ő családjukban az a divat, hogy após oszt, aláz mindenkit, és mindenki kussol.

Tegnap viszont 3 hónap után az én unszolásomra átmentünk hozzájuk (50 km-re laknak). Ő megint a kocsmában volt, majd mikor hazaért, nekem esett, hogy utoljára milyen bunkó voltam és ő a büdös életben többet nem teszi be a lábát hozzánk. Na, én eddig a pontig bírtam és felvilágosítottam, hogy ő hányszor volt bunkó velem/velünk, nekem is van rengeteg dolog, ami rosszul esett, és én is kb. 20x már arra jutottam, hogy én se megyek hozzájuk többet. Aztán ment a vita, majd fogtam magam, hogy eljövök. Egyébként szülinapja is volt és az ajándékot se volt hajlandó elvenni, amit vittünk. Miután anyósom megmutatta neki, hogy mit kapott, közölte, hogyy minek vettük neki ezta sz.rt, 100 db van már neki belőle.

Ezt is minden egyes ajándékozásnál eljátssza és 100x megfogadtam már, hogy nem veszünk neki semmit, de tegnap is voltam olyan hülye, hogy mondtam, álljunk meg útközben és vegyünk neki ajándékot.

Nekem ebből elég volt, de a végén azt mondta, hogy ne hisztizzek, ő csak őszinte volt. de én egyszerűen nem bírom tovább ezt a bunkó stílust. Jövő héten anyósom szülinapja lesz, de n képtelen vagyok átmenni, semmi kedvem. A férjem azt mndta, ő se megy, mert neki sincs ezek után kedve. Viszont nekem lelkiismeret-furdalásom van, hogy szétcsesztem a családjukat...közben tudom, hogy nem. De ők sose szólnak vissza semmiért, mi meg egyszerűen nem ilyenek vagyunk, mi otthon mindent megbeszéltünk kulturáltan.

2017. febr. 24. 23:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
14%
Utolso, igazad van! En is erre gondoltam pont. Mert frusztralt parasztok, azert ilyenek.
2017. febr. 25. 19:58
 22/26 anonim ***** válasza:
27%

"Viszont nekem lelkiismeret-furdalásom van, hogy szétcsesztem a családjukat" - dehogy cseszel te szét bármit is. Egy alkesz az igen. Tudom, mert én is voltam olyasmi, ha nem is voltam ennyire bunkó, mint az apósod.

Fiatal házas koromban az apám volt ilyesmi a feleségemmel, de ő nem a pia miatt - jó két évig el is kerültük a társaságát.

Ne hibáztasd magad semmiért!

2017. febr. 25. 23:01
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
Persze, aki nem a kérdezőnek ad igazat meg nem szidja anyóst-apóst ebben a kategóriában az csakis frusztrált paraszt lehet. :D
2017. febr. 26. 12:52
 24/26 anonim ***** válasza:
19%
Arra ertettem aki egy reszeges narom partjan all nem pedig egy lelkiismetetes normalis lanyen. Minosit...
2017. febr. 26. 13:32
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
*reszeges barom
2017. febr. 26. 13:32
 26/26 anonim ***** válasza:
57%

Szövegértésed merre marad angyalkám?

Írtam, hogy igen após undorító, rossz alak DE ha tudja a kérdező hogy milyen az após akkor minek megy erőlködni aztán meg minek sajnáltatja magát? Főleg, hogy a párja sem akart menni a saját apjához. Ilyen téren igen hibás a kérdező is, jó szándék ide vagy oda.

2017. febr. 26. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!