Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez normális? Hogy...

Szerintetek ez normális? Hogy lehet ezt tapintatosan jelezni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, a barátom velem egyidős, egy és fél éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek első kapcsolat, ezért szeretnék tanácsot kérni.

Barátom édesanyja egyedül neveli őt, nagyon szoros a kapcsolatuk, ami engem nem zavar, hiszen szerintem is fontos a család. Anyuka szeret engem, általában kedves velem.

Ám, van egy-két furcsa dolog, amit nem tudok hova tenni.

A barátom szobájának ajtaját (ahol alszunk) nem engedi hogy becsukjuk, még estére sem. Megmondja, hogy hova menjünk moziba, és hányra. Reggelente, mikor meghallja hogy felébredtünk, egyből jön be a szobába beszélgetni (mi ekkor még az ágyban fekszünk, pizsamában, éppenhogy felébredve).

A múltkor este, mikor már lefekvéshez készülődtünk, fehérneműben feküdtem az ágyon. Anyuka beviharzott kopogás nélkül, és nem ment ki, még bocsánatot sem kért. Elmondta a mondandóját, és csak azután ment ki. Ez nekem nagyon kínos volt, mert azért a szerelmem anyukája előtt nem szívesen mutatkoznék bugyiban, meg melltartóban.

Ha a barátom nálunk alszik, fel kell hívnia az anyukáját, mikor felkelt, konkrétan be kell jelentkeznie. Abban az esetben, ha ez nem történik meg, az anyukája nem engedi őt el hozzánk.

Az anyukának meg van az én telefonszámom is, rendszeresen hívogat mindenféle ürüggyel, általában totál feleslegesen.

A barátomat nem igazán zavarja, hogy anyuja így rámászik, de engem nagyon, nincs magánéletünk.

Már nem is nagyon járok hozzájuk, nem akarok hálátlannak, vagy udvariatlannak tűnni, de jobbszeretem, ha inkább a barátom van nálunk, itt legalább nyugi van.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne finoman közölni az anyukával, hogy ez zavar?

Félek, hogy rámegy a kapcsolatom erre a barátommal!

2017. febr. 9. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%
8as: honnan tudod mivel érte el ez a két kiskorú az együttalvást? Az, hogy benyit, nem véletlen. Ha pedig a csaj tudja, hogy a ház tulajdonosa be fog nyitni, ahogy idáig is tette, akkor legalább öltözzön fel, mondjuk létezik pizsama a világon.
2017. febr. 10. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fajta anyuka. Szerintem próbálja megakadályozni az intim dolgokat illetve nem tartja tiszteletben a fia magánéletét, éreztetni akarja hogy része az életének, ő akar a középpontban lenni, így tudja megvalósítani..

Ha a barátod nem mondja meg az anyjának hogy ez zavarja (fel kéne tűnnie!) akkor ő anya pici fia, aki sose fogja neki megmondani, akit később is jó eséllyel irányítani fog és sose lesz magánéletetek. Ha te mondod akkor nagy balhé lesz és megpróbál elválasztani tőle, mivel tudja hogy őt választja.

2017. febr. 10. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem varj meg egy fel evet amit betoltitek a 18 t aztan beszelj vele, h felnottek is vagytok meg a kapcsolatotok is komolyabb es lehet h nem nyitott ajtonal szeretnetek d.gni mikor naluk vagytok....De 17 evesen meg fel ev utan en szamitanek az anyuka jogos felhaborodasara is...:(
2017. febr. 10. 23:31
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Csodálkozom, hogy csak az merült fel benned, hogy ez normális-e, én inkább azon elmélkednék, hogy elhagyjam-e. Előtted az élet, ez sosem lesz jobb. Nem, nem normális a nő, abban szerencséd van, hogy kedves veled, de várd ki a végét! Ha finoman próbálnál neki szólni, szerintem garantáltan háborút indítana ellened. Mivel ott aludtál nála, feltételezem, hogy beleegyezett anyuka is az ott alvásba, innentől kezdve, ha benyitna akkor bocsánatkérés nélkül, mikor én melltartóban vagyok, valószínűleg többet nem aludnék ott, de valószínűleg oda se mennék. Az ajtós dolog vicc. Lehet arra fogni, hogy nem akarja, hogy ott keféljenek, persze, na de ha ezt el akarja kerülni, miért engedte, hogy ott aludjon? Nyitott ajtónál is lehet...szerintem beteg ez a nő, de ez a kisebb gond, hisz őt le tudod építeni. Az sokkal nagyobb probléma, hogy a fiát ez nem zavarja, ami feltehetően nem is fog változni, hisz láthatóan meglepően erős közöttük a kapcsolat. Szerintem érdemes lenne otthagynod.
2017. febr. 16. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:

1. Nem engedi, hogy becsukjátok a szobaajtót

2.Bement kopogás nélkül

Most akkor mégis be volt csukva az ajtó?

2017. márc. 4. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem be van hajtva az ajtó, így nem látni azért ha jön, viszont a hangok kiszűrődnek. Nálunk még az ajtófélfán is kopogtak a szülők, ha nyitva volt az ajtó, nem egyszer csak benn terem, te meg halálra rémülsz hogy már ott is áll feletted :D
2017. márc. 6. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!