Van akinél anyósék nem örültek a babának?
Hamarosan bejelentjük, és eléggé izgulok.
Nálatok ez hogy zajlott? Jó és rossz eset is érdekel.
Nálunk sem örült és nem is nagyon titkolta. Akkor jött rá hogy komolyan gondoljuk a férjemmel. A házasság nem volt elég neki úgy tűnik :-)
Egy ideig voltak még beszólásai pl hogy az ő fia még fiatal apának biztos csak én akartam gyereket és kizsaroltam/átvertem; vagy hogy majd azt csinálom mint anyám és innentől csak gyereket szülök és eltartatom magam (anyukám dolgozott előttünk/köztünk és amíg otthon volt 2 diplomát szerzett).
De mint nagymamára nem lehet panaszom. Már 5 éves a lányunk, nagyon jó a kapcsolatuk. A második terhességemnek már örült.
En az anyosommal nagyon jol megvagyok, 2-3 honapja voltunk egyutt a parommal mikor anyodnak elmondta h baba lesz. Fulig mosollyal fogadta es nagyon orult.
Azota is jol megvagyunk es imadja az unokat
Nálunk nem volt nagy az öröm. Sajnos tudnék regélni mekkora egy h.lye pitsa az anyósom, de lusta vagyok gépelni.
Lényeg hogy 2éve voltam együtt a fiával, aki ma már a férjem. Becsúszott a baba. Mi örúltünk annak ellenére is hogy én csak 18 míg párom 26 éves volt. Elkezdtük elmondani a családnak, ugy terveztuk nekik hetvegen termeszetesen szemelyesen elmondjuk. DE! valami pitsa elmondta neki, akivel találkozott a postán. Na onnantol kezdve 9 hónapon át nem keresett, majd mikor 2 hónapos lett a kislányunk, mondtam páromnak, öltözzé bmeg, mutaassuk meg a gyereket édesanyukádnak. Utána kb 2-3honap mulva eszhez tert, engem mai napig utal mint a sz.rt, holott annyit nem mondtam neki 5év alatt álljon odébb.
3 hete megint osszeveszett velunk, ezert multheten telefonon kozoltuk hogy erkezik a kisteso. A valasz: gratulalok!... ennyi... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!