A ti párotok minden nap felhívja az édesanyját? Ha nem akkor milyen gyakran teszi ezt meg?
Párom naponta. Kapcsolatunk elején az anyja hívta fel minden hülyeséggel 15 percenként. Párom szerint ez tök normális volt. Én világosítottam fel miért nem és mire van az apja otthon? Normisan bevásárolni se tudtunk.
Azóta anyós leállt. Néha persze felhívja este de le van koptatva olyankor ha pl sietünk vhova vagy vacsizunk.
Én az én anyumat naponta egyszer.
Párom hetente 1x-2x hívja fel az anyukáját, de csak úgy, hogy én piszkálom miatta. Érdekes természete van az anyukájának, de nem rossz asszony. Összerúgtuk a port rengetegszer míg náluk laktunk, de ez sem hagyott maradandó nyomot. A gond az, hogy a férjem utál telefonálgatni, ezért kell rászólni, hogy hívja fel az anyját, ha nem teszi, én teszem meg és végül a kezébe tukmálom a telefont. Szerintem a szülők megérdemlik, hogy foglalkozzunk velük. Most már, hogy elköltöztünk hetente, két hetente hétvégén kiszaladunk hozzá. Az apukáját viszont még így is ritkán hívja, de szerintem azért, mert kiköpött mása a férjem és ugyanúgy utál telefonálgatni, mint a párom.
Én a szüleimet van hogy 1x hívom fel hetente, van, hogy két naponta, vagy naponta. Változó a hossza is, pár perctől 1 óráig is terjedhet, bár ez nagyon ritka mióta férjnél vagyok. Az átlag két naponta 10-15 perc. Ők messzebb laknak, mint anyósék, így havonta, két havonta egyszer megyünk hozzájuk egy-egy hosszú hétvégére. 25 és 29 évesek vagyunk.
Én a szüleimmel dolgozom már 4 éve, családi vállalkozás, így minden nap találkozunk is :D Hétvégén is van, hogy 1x felhívjuk egymást, hogy mi újság, általában 5-10 percre, persze ha van valami akkor többet beszélünk. Viberen van "család" csoportunk, ahol a testvéreim, szüleink és férjeink vannak benne, ha van valami ott is szoktunk üzenni egymásnak.
A férjem heti 1-2x hívja fel a szüleit, de akkor is én noszogatom, hogy most már illene megkérdeznie hogy vannak, valamint 2-3 hetente hétvégén megyünk át hozzájuk. Igazából a férjemnek nincs olyan kapcsolata a szüleivel, hogy el tudnának beszélgetni, valamint teljesen más a mentalitásuk, az életről való elképzelésük is, így nagyon közös téma sincs velük. Az én szüleimmel jobban érzi magát, és jobban el tud beszélgetni mint a sajátjával. :/
Heti egyszer-ketszer.
Ferjem 42, anyos 63.
A szomszed faluban lakik, tehat heti egyszer latjak egymast.
Igen. Vagy legalàbbis 2naponta.
3-4havonta megyunk. Jólesik neki, hogy keressük! egyaltalan nem banom, sokszor en is elkerem a telefont. Aldott jo anyost fogtam ki. ( ezt eleinte nem hittem el, de 7ev utan sikerult ) :)
Kedves Kérdező,
azt kívánom Neked, hogy sok minél nagyobb legyen családod - sok gyerekkel, hiszen egy jó anyós vagy após nagyon meg tudja könnyíteni a gyerekek felnevelését. És ha ezt megtapasztaltad, akkor megérted, hogy mire való a nagy család - nagyszülőkkel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!