A ti párotok minden nap felhívja az édesanyját? Ha nem akkor milyen gyakran teszi ezt meg?
Igen mindennap felhívom a szülőket - nem csak az anyámat! mert ez megint csak az anyósokra van kihegyezve - mert attól, hogy párkapcsolatban élek, nem tagadom meg a családom és a szüleim mindig a szüleim lesznek, de lehet, a párom már nem lesz sehol.
35F
Barátom 34 éves, minden nap felhívja az édesanyját, az apja már nem él.
Én 33 éves vagyok, nálam változó, volt, hogy 3-4 napig nem hívtam, de van amikor minden második nap.
Én örülök neki, hogy a barátom ilyen az édesanyjával, mert ebből is látszik, nem fogja leszrni idősebb korában (mint a bátyám, aki csak akkor keresi anyánkat, ha pénz kell neki).
Én is felhívom az édesanyámat mindennap és az eseményektől függ a beszélgetés hossza.
Ha nem történt semmi extra, akkor kb. negyedórát beszélünk, ha történt valami fontos nála vagy nálam, akkor a beszélgetés hossza annyi, amennyit a téma megkíván.
Próbálna csak engem ebben korlátozni bárki is, mehetne a levesbe az olyan mellé, akinek ez nem tetszett! 32F
Az én szüleim nem élnek, de anyóst hívom heti egyszer. Párom pedig vàltozó, 1-3szor. Ha én is ott vagyok a beszélgetésnél, akkor vagy csak köszönök, vagy àtveszem én is a telót. Nem tudnak mindent, nem mondunk el mindent. Az elején volt ebből vita, mert bevallom nem szeretem ha MINDENRŐL tudnak. De most már párom is belátta, hogy nem jó, ha mindenbe belelátnak.Persze ettől a telefonàlás nem szűnt meg. :) Legutóbb pénteken hívtam őket, mert kontrollra vittem a gyereket és nem kell többet menni, ami hatalmas öröm. :D
Kb 20 percet beszélünk, de volt hogy egy màsfél órát is.
Párom anyukája két házzal arrébb lakik, de nem minden nap beszélnek, kb három naponta telefonon, vagy átmegy hozzá beszélgetni, én naponta beszélek anyuval telefonon, van hogy többször is, ő 25 km-re lakik tőlünk. Csak akkor nem beszélek vele naponta, ha külföldön van. Nem attól gyerekes valaki szerintem, ha beszél a szüleivel naponta. Addig a jó még van kit hívni.
Én 26/N vagyok a párom 34/F
Nem hívja őket, rossz a kapcsolatuk, kezdettől lepasszolták, bent lakásos óvoda-iskola volt végig pedig nem laktak messze, majd a nagyszülők nevelték, amint elkezdett dolgozni hazahívták, egyszer nem kapta meg időben a fizetését és mire hazament zárat cseréltek, 4 hónapig a munkatársánál élt...
Ők hetente felhívják, de van hogy nem válaszol rá, ha igen akkor is arról akarnak tudni hogy mennyit dolgozott, van-e felvétel hozzájuk (nem munkanélküliek, hanem jött-ment ismerősöknek mondták el, hogy hivatkozzanak rá, menjenek oda, miközben ő nem is ismeri őket, sőt büntetett előéletűek stb...) az autó milyen állapotban van, mit vettünk, szóval érezhető az érdeklődési kör... Kitérő válaszokkal lerendezi őket, pár perc az egész.
Én hetente 1-2x hívom fel édesanyámat, 20percet szoktunk kb beszélni, de havonta találkozunk is általában.
Hetente egyszer személyesen találkozunk és egyszer hìvom a szüleimet, vagy akkor ha valami mondandóm van.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!