Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szeretik a férjem igazából...

Szeretik a férjem igazából vagy csak a kötelességüket teszik?

Figyelt kérdés
Anyosomék anyagilag nagyon odaadóak, férjemet mindig támogatták, azonban az évek során észrevettem, hogy semmit nem tudnak róla! (rólunk) Ha elmegyünk hozzájuk mindig csak magukról beszélnek, meg se kérdezik férjemtől, hogy mi a helyzet vele munkával stb. Nekem ez nagyon furcsa, én anyukámmal megbeszélek majdnem mindent. Ha pl elkezdünk mesélni vmit, pl nászút, akkor mintha meg se hallották volna, elkezdték a sajátjukat mesélni és egész este az ő nászútjuk volt a téma, lakásvásárlásnál ugyanez. Nekem ez nagyon furcsa, ennyire nem érdekli őket az életünk vagy ez normális így?Másnál hogyan működik? Pl tudják hogy nem szeretem a gombát és nem egyszer volt hogy sutyiba kivette az anyósom a gombát a levesből és azt mondta nekem külön főzött, pedig éreztem benne a gombát:$ az én szüleim odafigyelnek arra, hogy a férjem mit szeret...

2017. jan. 8. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Anyukám is ilyen. Átmegyünk hozzá csak önmagáról beszél önmaga érdekli. Az hogy mi hogy vagyunk meg se kérdezi. Múltkor felhívtam hogy ebéd után átmegyünk ne csináljon semmit. Megérkezünk és terülj terülj asztalkám. Nem ettünk mert tele voltunk nem esett jól neki. Hiába szóltam nem érdekelte hogy eszünk előtte.
2017. jan. 9. 09:18
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

ha folyton faggatnának az lenne a baj...

igazából jól jártál, van saját életük titeket békén hagynak ritka ez manapság

amúgy meg vendégségben mosolyogva ed meg amit eléd raknak nem illik reklamálni

2017. jan. 9. 12:18
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

egyszerűen ilyen típusok. elég szegényes lehet az emberismereted, ha nem találkoztál még ilyenekkel? :D kis cégnél dolgozol? valahol mázlista vagy, mert én nagy cégnél vagyok és sok kolléga eléggé beképzelt és énközpontú. mindig csak magukról beszélnek, soha nem hallgatják meg a másikat.

különösebben nem kell velük foglalkozni. dobj be egy kávát, hogy ne aludj el a sztorizgatásaikon és akkor kibírod őket.

28/N

2017. jan. 9. 17:09
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Önzők, sok ilyen van...

A gombaval kapcsolatosan meg biztos lehetsz, h nagyon buszke magara, h milyen konnyen atvert es tuti el is meseli, hogy milyen finnyas vagy, bezzeg o bebizonyitotta, h eszre sem veszed a gomba izet....

Le kell tojni, egyetertek azzal, aki azt irta, lehetne sokkal rosszabb. Bar ez nyilvan nem vigasztal, de egy vajkalos, mindenbe beleszolo anyostol 1000-szer jobb, hid el!!!

2017. jan. 15. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Énközpontú emberek, van ilyen.

Ugyanakkor elég megmosolyogtató, hogy egy felnőtt embernek külön főzzenek, mert nem szereti azt, amit a többiek esznek.

2017. jan. 17. 09:37
 16/16 anonim ***** válasza:
9%
Engem azért érdekelne, mit értesz azon, hogy anyagilag nagyon odaadóak, és miért is gondolod, hogy ez kötelességük. Az pedig még nem jutott eszedbe, hogy a férjed beszél velük időnként nélküled is, pl. telefonon? A pasik egyébként kevésbé osztják meg a dolgaikat, nem lelkiznek és csacsognak úgy, mint mi nők, amiről te órákig mesélnél, a férjed valszeg két mondatban elintézi. A szülei pedig ehhez vannak hozzászokva, emellett bocs, de nem te vagy náluk a középpontban.:-)
2017. jan. 17. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!